66

Στις εννέα καλύτερες ομάδες στο Open του Βερολίνου προκρίθηκαν οι Βάσω Καραντάσιου και Βίκυ Αρβανίτη στο πλαίσιο του World Tour Beach Volley.

Το ελληνικό ντουέτο συνεχίζει αήττητο στο τουρνουά και πέρασε στον 4ο γύρο της διοργάνωσης νικώντας τις γηπεδούχες Γερμανίδες Μους/ Λάμε με 2-1 σετ (15-21, 21-13, 15-11).

Την Πέμπτη, θα αντιμετωπίσει τις Βραζιλιάνες Φράνκα/ Φελισμπέρτα, οι οποίες επικράτησαν των Τόρλεν/ Χάκενταλ από τη Νορβηγία με 2-0 (21-16, 21-13).

Αντιθέτως, οι Θάλεια Κουτρουμανίδου/ Μαρία Τσιαρτσιάνη ηττήθηκαν από τις Κινέζες Λι Γινγκ/ Γουάνγκ με 2-0 σετ (21-18, 21-18) και συνεχίζουν στο ταμπλό των ηττημένων του γερμανικού Open.

Την Πέμπτη θα παίξουν με τις Μεξικανές Γκαξιόλα/ Γκαρσία επιδιώκοντας τη νίκη, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα αποκλειστούν καταλαμβάνοντας τη 17η θέση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ