
Τον τελικό θέτει ως στόχο η Βραζιλία στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών
Ως μια σημαντική διοργάνωση αντιμετωπίζει η Βραζιλία το Κύπελλο Συνομοσπονδιών και αυτό τόνισε ο Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα. «Όποτε η Βραζιλία μετέχει σε μια διοργάνωση, θέλουμε να φτάνει στον τελικό» είπε ο προπονητής της «σελεσάο».
66
Ως μια σημαντική διοργάνωση αντιμετωπίζει η Βραζιλία το Κύπελλο Συνομοσπονδιών και αυτό τόνισε ο Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα.
«Όποτε η Βραζιλία μετέχει σε μια διοργάνωση, θέλουμε να φτάνει στον τελικό» είπε ο προπονητής της «σελεσάο», που θα βρεθεί αντίπαλος της Ελλάδας στην πρεμιέρα του β ομίλου, την Πέμπτη στην Λειψία.
«Δεν θέλαμε να χάσουμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών ακριβώς ένα χρόνο πριν το Μουντιάλ.
» Όλα δείχνουν έτοιμα, εκτός από τον καιρό που είναι λίγο κρύος» συμπλήρωσε ο Παρέιρα, που ευχήθηκε να αντιμετωπίσει η ομάδα του στον ημιτελικό την Αργεντινή για να πάρει ρεβάνς για την ήττα της με με 3-1, πριν λίγες ημέρες στο Μπουένος Αϊρες, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στην εθνική οδό στο ύψος της Σκάρφειας
- Η Ρίτα Γουίλσον εκ βαθέων: Η Ελληνίδα μαμά, ο καρκίνος, τα 38 χρόνια γάμου κι ένα κεσεδάκι γιαούρτι
- Η Μπάγερν δίνει νέο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in



