
«Αργυρές» Καραντάσιου, Αρβανίτη στο Open του Μιλάνο στο beach volley
Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Βάσω Καραντάσιου, Βίκυ Αρβανίτη στο 3ο τουρνουά Open του World Tour 2005, που έγινε στο Μιλάνο. Παρουσία 3.500 θεατών η ελληνική ομάδα ηττήθηκε από τις Βραζιλιάνες Φράνκα/Φελισμπέρτα Σίλβα με 2-0.
66
Το ασημένιο μετάλλιο, 360 πολύτιμους βαθμούς και έπαθλο 22.000 δολαρίων κατέκτησαν οι Βάσω Καραντάσιου, Βίκυ Αρβανίτη στο 3ο τουρνουά Open του World Tour 2005, που έγινε στο Μιλάνο.
Παρουσία 3.500 θεατών η ελληνική ομάδα (Νο 11 στη κατάταξη) ηττήθηκε από τις Βραζιλιάνες Φράνκα / Φελισμπέρτα Σίλβα (Νο 2) με 2-0 (25-23, 21-16).
Ο τελικός κρίθηκε στο 1ο σετ όπου το ελληνικό δίδυμο προηγήθηκε 15-11 αλλά το καλό σερβίς των Βραζιλιάνων, μια διπλή μπαλιά που χρέωσαν οι διαιτητές την Αρβανίτη στο 17-15 γύρασαν τον αγώνα.
Παρά την ήττα η συμμετοχή των Καραντάσιου / Αρβανίτη στο τελικό αποτελεί τη σημαντικότερη επιτυχία του ελληνικού μπιτς βόλεϊ σε παγκόσμιο επίπεδο διότι είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα αγωνίστηκε σε τελικό σε τουρνουά του World Tour.
Στο μικρό τελικό οι γερμανίδες Πολ / Ράου (Νο 4) επικράτησαν των βραζιλιάνων Μπεχάρ / Σέλντα (Νο 1) με 2-0 (24-22, 24-22).
Επόμενος σταθμός του Παγκοσμίου πρωταθλήματος θα είναι το Γκστάαντ της Ελβετίας όπου από 14 έως 18 Ιουνίου θα γίνει το 4ο τουρνουά.
Το 12ο κατά σειρά τουρνουά θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Beach Volley στο Φάληρο (30/8 – 3/9).
Οι πέντε πρώτες ομάδες στο Μιλάνο:
1. Φράνκα / Φελισμπέρτα Σίλβα (Βραζιλία) 400 βαθμοί 32.000 δολάρια
2. Καραντάσιου / Αρβανίτη (Ελλάδα) 360 βαθμοί 22.000
3. Πολ / Ράου (Γερμανία) 320 βαθμοί 16.000
4. Μπεχάρ / Σέλντα (Βραζιλία) 280 βαθμοί 12.000
5. Σάντρα Πίρες / Μπέτναρτσουκ (Βραζιλία) 240 βαθμοί 10.000
-. Τιαν Για / Βανκ Φέι (Κίνα) 240 βαθμοί 10.000
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στην εθνική οδό στο ύψος της Σκάρφειας
- Η Ρίτα Γουίλσον εκ βαθέων: Η Ελληνίδα μαμά, ο καρκίνος, τα 38 χρόνια γάμου κι ένα κεσεδάκι γιαούρτι
- Η Μπάγερν δίνει νέο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in



