66

Με τα… μέσα μαζικής μεταφοράς θα μετακινείται για τον επόμενο μήνα ο Ρίο Φέρντιναντ, καθώς το Δικαστήριο του Νιουκάστλ του επέβαλε ποινή αφαίρεσης της άδεια οδήγησης για 28 ημέρες και πρόστιμο 2.175 ευρώ.

Αιτία ήταν η προσπέραση που έκανε σε… περιπολικό της αστυνομίας στις 9 Ιανουαρίου, έχοντας αναπτύξει ταχύτητα άνω των 160χλμ στον αυτοκινητόδρομο Μ6, στο ύψος του Νιουκάστλ.

Η περίπτωση του Φέρντιναντ δεν είναι μοναδική, καθώς το 2003 ο μέσος της Λιντς, Σετ Τζόνσον έχασε το δίπλωμα του για δύο χρόνια, αφού συνελήφθη να οδηγεί με ταχύτητα πλέον των 200 χιλιομέτρων την ώρα, όντας επιπλέον σε κατάσταση μέθης.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον πρώην συμπαίκτη του Φέρνιναντ στους «μπέμπηδες», Ντουάιτ Γιορκ, ο οποίος στις αρχές Ιανουαρίου συνελήφθη να οδηγεί με 180 χλμ, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς άδεια οδήγησης για έξι μήνες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ