
Μεταγραφές και καλό ποδόσφαιρο υποσχέθηκε ο Καραγεωργίου
Τέσσερις μεταγραφές προανήγγειλε ο Νίκος Καραγεωργίου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, σε συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε, παράλληλα, ποιοι παίκτες αποχωρούν απο τον «δικέφαλο», ενώ έθεσε ως στόχο τη δημιουργία μίας ομάδας που να αρέσει στον κόσμο.
26
Τις σκέψεις του αναφορικά με το μέλλον εξέφρασε μέσω συνέντευξης Τύπου, που παρέθεσε, ο Νίκος Καραγεωργίου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι ο «δικέφαλος» θα αποκτήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές, ανακοίνωσε επίσης ποιοι θα φύγουν από την Τούμπα, ποιοι θα δοθούν δανεικοί και ποιοι θα επιστρέψουν, ενώ πρόσθεσε πως στόχος είναι η δημιουργία μίας ομάδας έτοιμης να ανταποκριθεί και να αρέσει στον κόσμο, για να έρχεται να τη βλέπει.
Αναλυτικά, ο Καβαλιώτης τεχνικός, δήλωσε: «Η χρονιά που τελειώνει ήταν μια χρονιά μέτρια για τον ΠΑΟΚ. Μια χρονιά στην οποία η ομάδα βγήκε πολύ γρήγορα εκτός στόχων, σχεδόν από την αρχή. Γίνανε λάθη από όλους μας. Δεν θα αναφερθώ στην προηγούμενη κατάσταση, μόνο στη δική μου, η οποία είναι εδώ και τρεις μήνες. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε και να διορθώσουμε κάποια πράγματα μέσα από το σκεπτικό και τη φιλοσοφία μου, τουλάχιστον έτσι η ομάδα λειτούργησε λίγο καλύτερα. Τίποτε παραπάνω».
»Δε χρειάζεται να πούμε το τι έγινε. Να πούμε όμως για το τι πρόκειται να γίνει. Ο ΠΑΟΚ έχει κόσμο πάρα πολύ που τον ακολουθεί και πρέπει να έχει στόχους, να διεκδικεί. Εμείς αυτή την εποχή, όλο το τιμ με τη διοίκηση, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να προσπαθεί να έχει στόχους. Είναι μια ειλικρινή σχέση και καινούρια. Ξέρετε πως λειτουργεί το σύστημα στον ΠΑΟΚ μέσα. Βλέπω μια καλή διάθεση από όλους, αν λειτουργήσει καλά, μόνο κέρδος θα έχει ο ΠΑΟΚ».
»Πρέπει να κάνουμε μία ομάδα, η οποία να προετοιμαστεί σωστά το καλοκαίρι και να μπει έτοιμη να διεκδικήσει τους στόχους, στους οποίους θα συμμετέχει αρχικά, το κύπελλο, το πρωτάθλημα και το ΟΥΕΦΑ. Αυτός είναι ο στόχος μας, δε λέμε ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα, ούτε ότι θα βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να κάνουμε μια ομάδα έτοιμη να ανταποκριθεί και να αρέσει στον κόσμο να έρχεται να τη βλέπει. Θα δούμε στο τέλος τι θα καταφέρουμε».
»Οι παίκτες που θα έρθουν, επιλέγονται, παρακολουθούνται. Κατά την άποψή μας θα δώσουν μία ώθηση στην ομάδα. Θα πάρουμε παίκτη δεξιά, αριστερά, κεντρικό και επιθετικό. Δεν υπάρχουν άλλες τρύπες, ούτε επιλογές. Ο κεντρώος παίκτης θέλω να είναι έμπειρος, που θα βοηθήσει και τα άλλα παιδιά που θα είναι δίπλα του. Επίσης, θα έρθουν τρία παιδιά, που είναι δανεικοί. Πρέπει να έχουμε δικά μας παιδιά στην ομάδα, το επικροτώ αυτό».
»Τα παιδιά αυτά θα είναι οι Κοντέων, Ελευθεριάδης και Μαλεζάς. Οι παίκτες που δεν θα είναι μαζί μας στη νέα περίοδο είναι οι Ζαβαντίας, Θεοδωρίδης, που έκανε τις επιλογές του, Λουκά, Σπάσιτς. Δανεικοί θα δοθούν οι Κανακούδης, Ανδριόπουλος, Ζησόπουλος, Ψωμιάδης και Μογιάνο. Για τον Φατίχ δεν πρόκειται να σας πω τίποτα. Για τον Καραδήμο έχει γίνει μία πρόταση και περιμένουμε. Με τον Εγκωμίτη θα συζητήσουμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Και το Κρεμλίνο επιβεβαιώνει τη συνάντηση Πούτιν – Αραγτσί «στην Αγία Πετρούπολη»
- Σικελία: Αναχωρεί για τη Γάζα ο μεγαλύτερος μέχρι σήμερα στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια
- Επίθεση – Ουάσιγκτον: Η βία δεν έχει θέση «στη δημοκρατία μας», τονίζει ο Ομπάμα
- Πετρέλαιο: Αυξάνονται οι τιμές κατά 2% και πλέον ελλείψει συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν
- SIPRI: Οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες πλησίασαν τα 3 τρισ. δολάρια το 2025
- Λίβανος: 14 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά στις επιθέσεις του Ισραήλ


