
Επαναλαμβάνεται την Δευτέρα ο αγώνας Σκαϊλάινερς – Παναθηναϊκός
Ο αθλητικός δικαστής της Euroleague αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα Σκαϊλάινερς-Παναθηναϊκός, καθώς μετά τα στοιχεία που προσκομίσθηκαν, έκρινε ότι το νικητήριο καλάθι της γερμανικής ομάδας ήταν εκπρόθεσμο. Έτσι το ματς θα επαναληφθεί την Δευτέρα.
27
Ο αθλητικός δικαστής της Euroleague αποφάσισε, την Πέμπτη, την επανάληψη του αγώνα Σκαϊλάινερς-Παναθηναϊκός, καθώς μετά τα στοιχεία που προσκομίσθηκαν, ο αθλητικός δικαστής, Χοσέ Μανουέλ Μεϊρίμ έκρινε ότι το νικητήριο καλάθι της γερμανικής ομάδας δια χειρός Μίροσλαβ Τόντιτς ήταν εκπρόθεσμο.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τις δύο ομάδες, Παναθηναϊκό και Σκάιλαϊνερς είναι να δηλώσουν την ίδια δωδεκάδα του πρώτου αγώνα στο φύλλο αγώνος.
Ο γερμανικός σύλλογος έχει δικαίωμα να υποβάλλει έφεση μέσα σε διάστημα δέκα ημερών, αλλά ο αγώνας θα επαναληφθεί είτε ασκήσουν το δικαίωμά τους αυτό, είτε όχι οι Σκάιλαϊνερς.
Καθώς τα χρονικά περιθώρια για υποβολλή έφεσης δεν θα έχουν εκπνεύσει μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της Δευτέρας, η ομάδα της Φρανκφούρτης έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να υποβάλλει έφεση μετά ανάλογα… με το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα.
Αυτό σημαίνει πως αν ο Παναθηναϊκός αναδειχτεί νικητής, οι Γερμανοί θα έχουν κάθε λόγο να εξαντλήσουν τα περιθώρια και ο πρωταθλητής Ελλάδας θα πρέπει να περιμένει την απόφαση του δικαστή της Euroleague, για να γνωρίζει αν θα πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης.
Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός ηττηθεί τη Δευτέρα, τότε οι Σκάιλαϊνερς δεν αναμένεται να υποβάλλουν ένσταση, αφού σε αυτή την περίπτωση θα είναι ευνοημένοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Άγιος Δημήτριος: Η σοκαριστική μαρτυρίας της φίλης της 20χρονης – «Μας έδειξε φωτογραφία με το μαχαίρι, ήταν γεμάτο αίματα»
- «Περιποίηση για νήπια»: Ο σκοτεινός κόσμος των βίντεο ομορφιάς για παιδιά στο TikTok
- LIVE: Χετάφε – Μπαρτσελόνα
- Ο πολιτικός «χωρισμός» Τραμπ – Μελόνι αποδεικνύει πως ΕΕ και MAGA δεν μπορούν να βρουν κοινό έδαφος
- Φούλαμ – Άστον Βίλα 1-0 : Νίκη με άρωμα Ευρώπης για τους γηπεδούχους
- Αμερικάνος στρατιώτης συνελήφθη αφού κέρδισε 400.000 στοιχηματίζοντας στην επιχείρηση Μαδούρο