
Στην Βενέτσια ο Τάκης Γιαννόπουλος, ο τρίτος παίκτης του Πανιωνίου που «ξενιτεύεται»
Στη Βενέτσια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάκης Γιαννόπουλος. Ο 33χρονος αμυντικός του Πανιωνίου έμεινε ελεύθερος τιμής ένεκεν από τους «κυανέρυθρους» και έτσι «μετακομίζει» στην ομάδα της Β Ιταλίας. Είναι ο τρίτος παίκτης του Πανιωνίου, που «ξενιτεύεται».
66
Στη Βενέτσια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάκης Γιαννόπουλος. Ο 33χρονος αμυντικός του Πανιωνίου έμεινε ελεύθερος τιμής ένεκεν από τους «κυανέρυθρους» και έτσι «μετακομίζει» στην ιταλική ομάδα που αγωνίζεται στην Β κατηγορία.
Είναι ο τρίτος παίκτης του Πανιωνίου, που «ξενιτεύεται», μετά τους Γιάροσλαβ Ντρόμπνι και Βαγγέλη Μάντζιο, οι οποίοι πρόκειται να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Φούλαμ και την Γουέστ Χαμ, αντίστοιχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League 2: Πρώτη στα πλέι άουτ του Β’ ομίλου η Ελλάς Σύρου (1-0) – Η τελική βαθμολογία
- Κρήτη – Αποκάλυψη: Πού τηλεφωνούσε ο 40χρονος μετά τη δολοφονία της 43χρονης – Το σκηνικό παραπλάνησης που έστησε
- Ολυμπιακός: Τον γύρο του κόσμου έκανε η τρομερή ατμόσφαιρα στο Παπαστράτειο (vid)
- Άγιος Δημήτριος: Η σοκαριστική μαρτυρίας της φίλης της 20χρονης – «Μας έδειξε φωτογραφία με το μαχαίρι, ήταν γεμάτο αίματα»
- «Περιποίηση για νήπια»: Ο σκοτεινός κόσμος των βίντεο ομορφιάς για παιδιά στο TikTok
- LIVE: Χετάφε – Μπαρτσελόνα