51

Περισσότεροι από 55 επιβάτες εκτιμάται ότι έχασαν τη ζωή τους κατά την πτώση λεωφορείου σε βαθύ κανάλι ενός φράγματος στην επαρχία Καρνατάκα της νότιας Ινδίας. Δίχως ουσιαστική ελπίδα συνεχίζονται οι έρευνες των σωστικών συνεργείων.

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε πως κατά τα φαινόμενα ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου σε μία στροφή του δρόμου, με αποτέλεσμα να πέσει το λεωφορείο στο κανάλι. Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, περίπου στις 00:300 (ώρα Ελλάδος).

Εννέα άνθρωποι επέζησαν του τραγικού δυστυχήματος. Προς διευκόλυνση των ερευνών διεκόπη η ροή υδάτων από το φράγμα στο συγκεκριμένο κανάλι. Το έργο των σωστικών συνεργειών συνεχίζεται, όμως οι Αρχές εκτιμούν πως οι περισσότεροι από τους 64 επιβάτες έχουν χάσει τη ζωή τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ