
Ξεκίνησε με Μασλαρινό και συνεχίζει με Τρεντ ο Πανελλήνιος
Το πρώτο βήμα των αλλαγών που είχε προαναγγείλει ο προπονητής του Πανελληνίου, Μάνος Μανουσέλης, έγινε με την ανακοίνωση της απόκτησης του Γιώργου Μασλαρινού από την ΚΑΕ. Eντός των ημερών να ανακοινώσει και την απόκτηση του Αμερικανού Γκάρι Τρεντ.
26
Το πρώτο βήμα των αλλαγών που είχε προαναγγείλει ο προπονητής του Πανελληνίου, Μάνος Μανουσέλης, έγινε με την ανακοίνωση της απόκτησης του Γιώργου Μασλαρινού από την ΚΑΕ.
Ο Ελληνας διεθνής σούτινγκ γκαρντ (γεν. 26/2/74, 1.94μ.) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τέλους της περιόδου και από σήμερα τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας, ο οποίος τον υπολογίζει στα πλάνα του για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Αρη στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 9ης ημέρας.
Πάντως, η διοίκηση του συλλόγου αναμένεται εντός των ημερών να ανακοινώσει και την απόκτηση του 30χρονου Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ, Γκάρι Τρεντ (2.02μ.), καθώς οι απαραίτητες συνομιλίες έχουν ολοκληρωθεί και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα.
Στο μεταξύ, η διοίκηση του «συλλόγου των Ολυμπιονικών» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τους Ράιαν Ρόμπερτσον και Μάικ Ναχάρ, οι οποίοι σήμερα υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα αποδέσμευσής τους.
Τέλος, οι Γιάνγκ και Γκαρσία -πιθανότατα- θα κάνουν το τελευταίο παιχνίδι τους με τη φανέλα του Πανελληνίου στην αναμέτρηση με τον Αρη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Επίδομα 300 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι, πότε θα γίνουν οι πληρωμές
- Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι για την επόμενη μέρα χωρίς τον Μέσι
- Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Συγκρούστηκε μηχανάκι με ασθενοφόρο – Νεκρός 17χρονος
- Συνταγή: Κέικ λεμόνι με blueberries
- Τραμ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο λόγω τεχνικών εργασιών και
- Σεισμός Κρήτη: Η εκτίμηση Χουλιάρα για τη σεισμική ακολουθία

