
Ο Κάμπελ δεν θα δώσει το παρών στο ματς με τον Παναθηναϊκό
Χωρίς το βασικό μέλος της άμυνάς της, Σολ Κάμπελ, θα υποδεχθεί η Αρσεναλ τον Παναθηναϊκό την Τρίτη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League. Ο κεντρικός μπακ της εθνικής Αγγλίας τραυματίστηκε στην κνήμη στο ματς με την Μάντσεστερ.
26
Χωρίς τον «στυλοβάτη» της άμυνάς της, Σολ Κάμπελ, θα υποδεχθεί η Αρσεναλ τον Παναθηναϊκό την Τρίτη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League.
Ο κεντρικός μπακ της εθνικής Αγγλίας τραυματίστηκε στην κνήμη, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Κυριακή, όπου η Αρσεναλ έχασε με 2-0 για πρώτη φορά μετά από 49 συνεχείς αγώνες χωρίς ήττα.
Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής Αρσέν Βενγκέρ είπε ότι ο τραυματισμός του Κάμπελ σχετίζεται με παλαιότερο πρόβλημα που αντιμετώπισε στον Αχίλλειο τένοντα και τον είχε αφήσει εκτός προπονήσεων για έξι εβδομάδες, αμέσως μετά το EURO 2004 της Πορτογαλίας.
«Είναι λίγο ανησυχητικό που προέκυψε και πάλι ένα ανάλογο πρόβλημα, όμως δεν πιστεύω ότι θα αναρρώσει ταχύτερα. Το σίγουρο είναι ότι θα χάσει τόσο τον αυριανό αγώνα με τη Σαουθάμπτον, όσο και την αναμέτρηση της Τρίτης εναντίον του Παναθηναϊκού» είπε ο Γάλλος τεχνικός.
Επίσης, ο προπονητής των «κανονιέρηδων» αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στο θέμα των επεισοδίων που διαδραματίστηκαν στη φυσούνα του «Ολντ Τράφορντ».
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τις κατηγορίες ότι κάποιοι παίκτες της Αρσεναλ πέταξαν μια κούπα με σούπα ή ένα κομμάτι πίτσα στον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, μετά το τέλος του αγώνα.
Ο Βενγκέρ υπογράμμισε ότι: «Πολύ καλά κάνουν και διεξάγουν έρευνα. Για μένα δε συνέβη τίποτα. Δεν είδα καμία πίτσα. Ενδιαφέρομαι μόνο για το ποδόσφαιρο και ό,τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Κλιματοπληθωρισμός»: Η κλιματική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει να επηρεάζει το κόστος διαβίωσης
- Μπάγερν: Πως χειρίστηκε ο Κομπανί παίκτη που κοιμήθηκε μπροστά σε όλη την ομάδα (pics)
- ΕΕ: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποκλείουν την ταχεία ένταξη της Ουκρανίας στην Ένωση
- «Ό,τι κι αν παίξουμε, θα ακούγεται σαν Iron Maiden»: Στιβ Χάρις, Μπρους Ντίκινσον & 50 χρόνια μπάντα
- Πρεβολαράκη: Ασημένιο μετάλλιο στα 53κ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης
- Γαλλικά ΜΜΕ για επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα: «Σύμμαχος-κλειδί η Ελλάδα»

