Η Φωτογραφία σας στο Προφίλ σας
Post της φωτογραφίας από το Hello BloggerBot: Για να δημοσιεύσετε μια φωτογραφία στο Προφίλ σας (About Me/Profile) με το Hello, κάντε Post της φωτογραφίας σας με αυτό.
Save link: Έπειτα, επισκεφτείτε το μπλογκ σας, κάντε δεξί κλικ επάνω στην δημοσιευμένη φωτογραφία, και σώστε το σχετικό link.
WebLink, Edit Post: Επιστρέψτε στο Hello και κάντε κλικ στο Weblink που αναβοσβύνει στο BloggerBot. Έτσι, μπορείτε να σβήσετε το post της φωτογραφίας από το κέντρο του μπλογκ σας.
Φυσικά, μπορείτε να σβήσετε το δημοσίευμα και από το dashboard του Blogger.
Edit My Profile: Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το μπλογκ σας, επιλέξτε View my complete profile και EDIT YOUR PROFILE. Συμπληρώστε το link (URL) που είχατε προηγουμένως αποθηκεύσει (βλ. Save Link). Κάντε Save των αλλαγών.
- AEK: Τραυματίστηκε ο Κλαβέλ – Πολλά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
- Στο ΕΚ θα μιλήσουν την Τρίτη Καρυστιανού, Ράμμος, Φαραντούρης για την υπεροχή του Ευρωπαϊκού Δικαίου σε υποθέσεις διαφθοράς
- Απάντηση Χαρίτση σε Τσίπρα: «Λαϊκό Μέτωπο του ενός δεν υπήρξε ποτέ»
- Συμφωνία Meta-εκδοτών για ενημέρωση μέσω ΑΙ – Αγωγή των NY Times κατά της Perplexity
- Ναύπλιο: «Πράσινο φως» για το πρώτο καταδυτικό πάρκο
- ΚΚΕ για Byron: Ο κρατικός μηχανισμός ενάντια στα μπλόκα των αγροτών «παραλύει» όταν οι δρόμοι κλείνουν από την ανεπάρκειά του




