
Φαβορί της αναμέτρησης με την ομάδα «φάντασμα» των ΗΠΑ χρίζει την Ελλάδα ο Αϊβερσον
Όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι... Κάπως έτσι σκεπτόμενος μετά τη συντριβή από το Πουέρτο Ρίκο στην πρεμιέρα, ο Αλεν Αϊβερσον δεν δίστασε, με δηλώσεις του τη Δευτέρα, να χρίσει φαβορί την Ελλάδα στην αναμέτρηση με τις ΗΠΑ την Τρίτη.
71
Όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι… Κάπως έτσι σκεπτόμενος μετά τη συντριβή από το Πουέρτο Ρίκο στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ των ανδρών, ο Αλεν Αϊβερσον δεν δίστασε, με δηλώσεις του τη Δευτέρα, να χρίσει φαβορί την Ελλάδα στην αναμέτρηση με τις ΗΠΑ.
«Η Ελλάδα είναι το φαβορί στη μεταξύ μας αναμέτρηση» τόνισε ο άσος των Σίξερς, μία ημέρα πριν το τζάμπολ του αγώνα Ελλάδα-ΗΠΑ. Και εξήγησε τη θέση του αυτή, λέγοντας: «Σίγουρα, η Ελλάδα θα έχει το πλεονέκτημα και τον κόσμο. Είμαι σίγουρος πως οι διαιτητές δεν θα μας δώσουν σφύριγμα. Εμείς όμως θέλουμε όσο ποτέ άλλοτε να διασκεδάσουμε τις κακές εντυπώσεις».
Όσο για τον αγώνα με το Πουέρτο Ρίκο; «Χάσαμε δίκαια το παιχνίδι» παραδέχθηκε. «Εμείς νομίζουμε ότι είμαστε ανίκητοι, αλλά αυτό δεν το δείχνεις με τη φανέλα, αλλά με πράξεις και αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο».
Εκτός από την κακή νοοτροπία του ιδίου και των συμπαικτών του, ο Αϊβερσον αποδίδει τις άσχημες εμφανίσεις και στις διαφορές στους κανονισμούς που διέπουν το μπάσκετ στο ΝΒΑ από αυτούς στην Ευρώπη: «Οι διαφορές είναι αρκετές και σίγουρα δεν είναι εύκολο να μάθεις να παίζεις διαφορετικά μέσα σε δύο εβδομάδες. Αυτό, όμως, δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να προσαρμοστούμε».
«Εμείς παίζουμε με τις φυσικές μας ικανότητες, παρά με το μυαλό. Πρέπει να γίνουμε ομάδα κι αυτό πρέπει να γίνει… τώρα. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Πιστεύω στους συμπαίκτες μου. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι κι αυτό πρέπει να το βάλουμε στο μυαλό μας» προσέθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κρήτη: Σοκαριστικό τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Στο νοσοκομείο ένας σοβαρά τραυματίας
- Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για την ανανέωση της θητείας των τριών ευρωπαίων εισαγγελέων
- Όταν όλα «δείχνουν» Μπαρτσελόνα
- Αναστολή φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων και απαλλαγή από δημοτικά τέλη για πληγέντες από τον αφθώδη πυρετό
- Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Πόσες πιθανότητες έχει να υπερασπιστεί τον τίτλο της η Αργεντινή
- Eva Douzinas, CEO of the Rauch Foundation, On Open Pen Fish Farming In Greece

