
Με το δεξί η εθνική πόλο ανδρών στο World League
Νικηφόρο ξεκίνημα πραγματοποίησε η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, στο πλαίσιο του 2ου World League που διεξάγεται στο Σάο Πάολο, επικρατώντας 10-6 της Βραζιλίας ενώ την Παρασκευή αντιμετωπίζει την Ολλανδία στον δεύτερο αγώνα της για τον Α όμιλο.
26
Νικηφόρο ξεκίνημα πραγματοποίησε η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, στο πλαίσιο του 2ου World League που διεξάγεται στο Σάο Πάολο.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, επικράτησε 10-6 του αντίστοιχου της Βραζιλίας, ενώ αύριο αντιμετωπίζει την Ολλανδία στον δεύτερο αγώνα της για τον Α όμιλο.
Τα εννιάλεπτα: 3-1, 1-2, 3-1, 3-2.
Τα τέρματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πέτυχαν οι Καλακόνας (3), Σάντα (2), Σχίζας, Μιτελούδης, Βλοντάκης, Θωμάκος και Αφρουδάκης Χ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της
- Φορεσιά πολέμου
- Γιορτή σήμερα 20 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]
- Ανταρκτική: Το ακραίο σχέδιο για να αποτραπεί η άνοδος της στάθμης της θάλασσας





