
Το θάνατο τεσσάρων ατόμων προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία στην Αργεντινή
Τέσσερα άτομα έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους από τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες δύο ημέρες την Αργεντινή, αναγκάζοντας τις Αρχές να απομακρύνουν τουλάχιστον 800 πολίτες από τις οικίες τους σε προάστιο του Μπουένος Αϊρες.
51
Τέσσερα άτομα έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων και των ισχυρών ανέμων που πλήττουν τις τελευταίες δύο ημέρες την Αργεντινή, αναγκάζοντας τις Αρχές να απομακρύνουν τουλάχιστον 800 πολίτες από τις οικίες τους σε προάστιο του Μπουένος Αϊρες.
Τραγικό ήταν το τέλος τριών ατόμων στην επαρχία Ριόχα, 1.200 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας της Αργεντινής· καταπλακώθηκαν από υπόστεγο που κατέρρευσε, ενόσω κάτω του είχαν καταφύγει εκατοντάδες εποχικοί εργάτες για να προστατευθούν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Όπως γνωστοποίησε η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της χώρας, ο τέταρτος θάνατος οφείλεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα που αποδίδεται στην κακοκαιρία.
Βάσει, δε, των προβλέψεων της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της Αργεντινής δεν θα υπάρξει άμεση βελτίωση του καιρού με τα έντονα φαινόμενα να συνεχίζονται τουλάχιστον έως την Πέμπτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Τα… κατορθώματα του Τραμπ στο μέτωπο του πληθωρισμού
- Λιντς Γιουνάιτεντ- Μπέρνλι 3-1: «Άλμα» παραμονής για τα «παγώνια»
- Σκληρό μήνυμα Τραμπ στην Αβάνα με νέο πακέτο κυρώσεων
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 2 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Η γαλλική Πρωτομαγιά και η εξαίρεση των ανθοπωλείων και των αρτοποιείων



