
Ο λαός της Ουγγαρίας θα αποφασίσει για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ
Στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στις 12 Απριλίου προκειμένου να αποφασιστεί η ένταξη της Ουγγαρίας στην ΕΕ συμφώνησαν τη Δευτέρα τα κυριότερα πολιτικά κόμματα της χώρας, όπως ανακοίνωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Πέτερ Μεντγκιέσι.
43
Στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στις 12 Απριλίου προκειμένου να αποφασιστεί η ένταξη της Ουγγαρίας στην ΕΕ συμφώνησαν τη Δευτέρα τα κυριότερα πολιτικά κόμματα της χώρας, όπως ανακοίνωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Πέτερ Μεντγκιέσι.
Επιπλέον, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ΜΤΙ, τα τέσσερα κόμματα που εκπροσωπούνται στην ουγγρική Βουλή κατέληξαν σε συμφωνία και για τις συνταγματικές μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για να ανοίξει ο δρόμος προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε σχέση με τις υπόλοιπες εννιά χώρες που αναμένεται να ενταχθούν στην ΕΕ το 2004, η Ουγγαρία κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό υποστήριξης από τους κατοίκους της για την ένταξή της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)
- Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Η «Μαρούσκα» από τους «Δύο Ξένους» μιλά για τον ρόλο που της κόστισε στην καριέρα της
- Κως: Καταγγελία για βιασμό 33χρονου στις φυλακές
- Ιράν: Στρίβειν διά των Στενών του Ορμούζ – Η πρόταση Αραγτσί για να ξεπεραστούν τα εμπόδια για τα πυρηνικά
- Παναθηναϊκός: Η Βαλένθια δεν αλλάζει αποδυτήρια για τα play offs, παρά τις διαμαρτυρίες του Άταμαν


