
Αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U-18 μπιτς βόλεϊ
Δεύτεροι στον κόσμο κατετάγησαν ο Γκόρτσανιουκ/Παπαδημητρίου. Οι νεαροί αθλητές μας ηττήθηκαν από τους Βραζιλιάνους Σαλγάδο/ Μπόρχες με 2-0 και ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο 1ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ κάτω των 18 ετών.
26
Δεύτεροι στον κόσμο κατετάγησαν ο Ανδρέας Γκόρτσανιουκ με τον Θοδωρή Παπαδημητρίου. Οι νεαροί αθλητές μας ηττήθηκαν από τους Βραζιλιάνους Σαλγάδο/ Μπόρχες με 2-0 (21-18, 22-20) και ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο 1ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ κάτω των 18 ετών που έγινε στο Ξυλόκαστρο.
Οι νεαροί αθλητές μας πάντως έδειξαν ότι έχουν όρεξη για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Δεν παίξαμε καλά όσο τις προηγούμενες ημέρες. Δεν αποδώσαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και σύμφωνα με όσα είχαμε δείξει στα προηγούμενα ματς μας. Τι να κάνουμε όμως… Η ζωή συνεχίζεται…» δήλωσαν χαρακτηριστικά μετά το τέλος του τελικού, που παρακολούθησαν περίπου 3.000 άτομα.
Οι Ρώσοι Ντάινοφ/ Κοσκάρεφ κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, καθώς επικράτησαν στον μικρό τελικό των Πολωνών Πέτσερτζ/ Λίτζκο με 2-0 (21-19, 21-18).
Στα κορίτσια, οι Γερμανίδες Φλέμινγκ/ Σέμλερ πήραν το χάλκινο μετάλλιο, νικώντας στον μικρό τελικό τις Βραζιλιάνες Γκράελ/ Σαλγάδο με 2-0 (21-14, 21-16).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έμινεμ: Παππούς για δεύτερη φορά
- Εκτροπής συνέχεια από τον Γεωργιάδη με νέα αντιθεσμική επίθεση στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (pic)
- Ηλεία: Παιδί 2 ετών ήπιε χλωρίνη – Συνελήφθη ο παππούς του
- Το Ιράν άνοιξε πυρ σε πλοία στα Στενά του Ορμούζ – «Δεν επιτρέπεται η διέλευση χωρίς άδεια»
- Παναθηναϊκός: Με Κοντούρη, αλλά χωρίς Ζαρουρί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

