26

Τα ερυθρόλευκα χρώματα του Ολυμπιακού θα φορά από τη νέα χρονιά ο Φάνης Κατεργιαννάκης.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας που αγωνιζόταν στον Αρη μέχρι και την περασμένη σεζόν, αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε η διοίκηση του πρωταθλητή Ελλάδας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας. Η διάρκεια του συμβολαίου έχει διάρκεια για 2+2 χρόνια.

Παράλληλα, την ευκαιρία να κατακτήσει περισσότερους τίτλους με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα έχει ο Ανδρέας Νινιάδης.

Ο έμπειρος μέσος είχε συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Λούβαρη, την Τρίτη όπου υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του. Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε και θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι για δύο ακόμη αγωνιστικές περιόδους.

Tέλος το απόγευμα της Τρίτης ανακοινώθηκε η απόκτηση του Βραζιλιάνου Εντου Ντρασένα. Ο παίκτης υπόγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+3 χρόνια. Ο Βραζιλιάνος αναχωρεί για την Αμερικη προκειμένου να πάρει μέρος στους αγώνες της ολυμπιακής ομάδας της πατρίδας του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ