75

Ο Λουίτζι Ντι Μπιάτζιο δεν θα είναι παρών στο καθοριστικό για την Ιταλία παιχνίδι με αντίπαλο το Μεξικό την Πέμπτη. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης είναι εκείνο που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στη δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως ανακοίνωσε ο γιατρός της «σκουάντρα ατζούρα»Αντρέα Φερέτι, ο μέσος της Ίντερ έχει υποστεί τράβηγμα στο δεξιό γαστροκνήμιο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου 15 μέρες. Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να επανέλθει στα ημιτελικά, αν βέβαια η Ιταλία φτάσει μέχρι εκεί.

Η απουσία του Ντι Μπιάτζιο δεν είναι το μόνο πρόβλημα για τον Τζιοβάνι Τραπατόνι εν όψει του ματς με το Μεξικό. Ο Αλεσάντρο Νέστα -έστω και αν υποστηρίζει ότι θα παίξει ότι και να γίνει- παραμένει εκτός προπονήσεων μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Κροατία, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Κριστιάνο Ζανέτι.

Για τον αμυντικό της Λάτσιο, η κρίσιμη μέρα είναι αύριο. Αν καταφέρει να προπονηθεί χωρίς ενοχλήσεις θα είναι στην ενδεκάδα την Πέμπτη, αλλιώς οι «ατζούρι» θα αναγκαστούν να δώσουν τη μεγάλη μάχη χωρίς τον αμυντικό τους ηγέτη.

Πιο αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Φερέτι για τον Ζανέτι, που φαίνεται να ξεπερνά το πρόβλημα στο δεξί πόδι του και πιθανότατα θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντι Μπιάτζιο.

Στο οικογενειακό διπλό δεν μετείχαν για προληπτικούς λόγους οι Πάολο Μαλντίνι και Κριστιάν Πανούτσι, αλλά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής τους στον αγώνα με το συγκρότημα του Χαβιέ Αγκίρε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ