
Χαλαροί αλλά όχι εκτός πραγματικότητας, σύμφωνα με τον Ιέρο οι παίκτες της Ισπανίας
Η ατμόσφαρα στο ισπανικό στρατόπεδο είναι αρκετά χαλαρή μετά τις νίκες επί Σλοβενίας και Παραγουάης, αλλά Φερνάντο Ιέρο ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει στην ομάδα έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, εν όψει του τελευταίου αγώνα του 2ου ομίλου με την Ν.Αφρική.
26
Η ατμόσφαρα στο ισπανικό στρατόπεδο είναι αρκετά χαλαρή μετά τις νίκες επί της Σλοβενίας και της Παραγουάης, αλλά Φερνάντο Ιέρο ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει στην ομάδα έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, εν όψει του τελευταίου αγώνα του 2ου ομίλου με την Νότια Αφρική.
Οι περισσότεροι παίκτες γιόρτασαν το Σάβατο το βράδυ την πρόκριση στους «16» αλλά… ισπανικά, αφού έφαγαν ψάρι και τραγούδησαν σε ισπανικό εστιατόριο που κλείστηκε από την ομοσπονδία της χώρας στο κέντρο της πόλης Ουλσάν.
Μία ισοπαλία εναντίον της Νότιας Αφρικής είναι αρκετή για να δώσει την πρώτη θέση του ομίλου στους Ισπανούς, αλλά ο Ιέρο είπε ότι για την ομάδα του δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα αό τη νίκη.
«Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε ό,τι χτίσαμε μέχρι τώρα με τις καλές μας εμφανίσεις. Και ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρουμε είναι να κερδίσουμε. Δεν πρόκειται να κατεβούμε για την ισοπαλία, αφού θέλουμε την τρίτη νίκη για να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση» δήλωσε ο Ισπανός διεθνής.
«Ξεκινήσαμε καλά και οι νίκες ήλθαν χάρη στην σκληρή δουλειά που κάναμε στην προετοιμασια. Ακόμη όμως υπάρχει αρκετός δρόμος να διανύσουμε και για αυτό πιστεύω ότι δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Θα μπούμε στη δεύτερη φάση κι εκεί χρειαζόμαστε λίγη τύχη, αφού όλα παίζονται σε 90 λεπτά».
Ο Ιέρο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αγώνα με την Παραγουάη, αλλά όπως είπε δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. «Είχα ένα μικρό πρόβλημα και δεν προπονήθηκα το Σάββατο. Δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό όμως και ήδη αισθάνομαι καλύτερα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Στενά του Ορμούζ: Κατακόρυφη πτώση στις εξαγωγές πρώτων υλών, με εξαίρεση το Ιράν
- Ιράν: Σε «κρίσιμη» κατάσταση βρίσκεται η φυλακισμένη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί
- Στενά του Ορμούζ: Κανένα πλοίο «δεν έχει καταφέρει να σπάσει τον αποκλεισμό», δηλώνουν οι ΗΠΑ
- Μνημείο στην Ουάσιγκτον: «Αψίδα του Θριάμβου των Ηνωμένων Πολιτειών» θα είναι η επίσημη ονομασία του
- Ιράν: Θα βυθίσουμε τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, απειλεί σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Ιράν: Η Ουάσιγκτον δεν θα παρατείνει την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων για το πετρέλαιο της Ρωσίας

