
Αμφίβολος είναι ο Φορντ για τον 5ο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ
Η αγωνία για τον Σλόμπονταν Σούμποτις φαίνεται ότι θα συνεχιστεί έως και την τελευταία στιγμή, αφού ο Αλφόνσο Φορντ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στην καθοριστικό ματς με την ΑΕΚ.
75
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Σούμποτις αντιμετωπίζει ένα, αλλά σημαντικό, πρόβλημα εν όψει του 5ου τελικού του πρωταθλήματος μπάσκετ την ερχόμενη Τετάρτη με την ΑΕΚ, αφού δεν ξέρει ακόμη αν θα μπορεί να υπολογίζει τον Αλφόνσο Φορντ.
Ο Αλφόνσο Φορντ, που λόγω του τραυματισμού του στο ισχίο έμεινε στον πάγκο σε όλη τη διάρκεια του 4ου τελικού την Κυριακή, οπότε η ΑΕΚ έκανε το 2-2 στις νίκες, εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις.
Ο Αμερικανός παίκτης ακολουθεί εντατική θεραπεία, ωστόσο, αν και η κατάστασή του έχει βελτιωθεί αρκετά, αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις κυρίως όταν επιχειρεί πλάγιες κινήσεις. Οι πρώτες εκτιμήσεις των φυσιοθεραπευτών του Ολυμπιακού είναι αρκετά ενθαρρυντικές αφού θεωρούν ότι υπάρχει πιθανότητα να προλάβει να είναι έτοιμος για… δράση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Explosive Media: Τα «αθώα» Lego που «νίκησαν» τον Τραμπ – Τα κινούμενα σχέδια στον… πόλεμο
- Συνταγή: Ριζότο με μελάνι σουπιάς
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο εντείνει τον σχεδιασμό για πιθανές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Κούβα
- HSBC: Το πληθωριστικό κύμα δεν τέλειωσε, μάλλον…
- Εντείνεται η κούρσα Μπέζος – Μασκ για το διάστημα
- Πώς μπορεί η άσκηση να επηρεάσει τη δουλειά μας;





