26

Η «βασίλισσα» στο θρόνο της! Η Ρεάλ Μαδρίτης, που ξεκίνησε πολύ νωθρά στο φετινό πρωτάθλημα της primera division, αναπαύεται από σήμερα στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά τις πρώτες 17 αγωνιστικές της διοργάνωσης.


Βέβαια, οφείλει πολλά στην Μάλαγα, η οποία «κράτησε» στο 1-1 την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, κι έτσι η Ρεάλ, μαζί με την Αλαβές, μοιράζονται την πρώτη θέση με έναν βαθμό διαφορά από την «Ντεπόρ».


Κατά τα άλλα, βαθειά ανάσα πήρε η Μπαρτσελόνα, με την εκτός έδρας νίκη της 1-0 επί της Βιγιαρεάλ. Χάρη στο γκολ του Πάτρικ Κλάιφερτ στο 39΄ οι Καταλανοί πέρασαν νικηφόρα από τη Μαδρίτη, έστω κι αν αγωνίσθηκαν με 10 παίκτες για περισσότερο από ένα ημίχρονο, λόγω αποβολής του Τσάβι στο 44΄.


Πάντως, η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στη Βιτόρια, όπου η μέχρι χθες πρωτοπόρος Αλαβές έχασε με 1-0 από τη Σεβίλη. Το «χρυσό» γκολ των φιλοξενουμένων πέτυχε ο Κασκέρο στο 84ο λεπτό.


Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 17ης ημέρας:

Λας Πάλμας-Οσασούνα 1-1
Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα 0-1
Θέλτα Βίγκο-Σαραγόσα 2-0
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βαγεκάνο 1-1
Βαγιαδολίδ-Τενερίφη 0-0
Μπέτις-Μαγιόρκα 1-0
Αλαβές-Σεβίλη 0-1
Ρεάλ Μαδρίτης-Σοσιεδάδ 3-1
Εσπανιόλ-Βαλένθια 2-3
Μάλαγα-Κορούνια 1-1


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ