
Αλλαγή πορείας στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο UEFA
Το βάρος στον αγώνα της Τρίτης με τη Λα Κορούνια έχει ρίξει ο Τάκης Λεμονής. Όπως τόνισε ο τεχνικός τoυ Ολυμπιακού, θα πρέπει να ξεχαστεί η ήττα από τη Μάντσεστερ, καθώς η νίκη κόντρα στους Ισπανούς είναι απαραίτητη ώστε να αγωνιστούν στο Κύπελλο UEFA.
26
Ο Τάκης Λεμονής ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού να ξεχάσουν το ματς με τη ΜάντσεστερΓιουνάιτεντκαι να αφοσιωθούν στην αναμέτρηση με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στην οποία η νίκη είναι υποχρεωτική ώστε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει (αν οι «μπέμπηδες» αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα από τη Λιλ) στο Κύπελλο UEFΑ.
Λέγεται ότι οι Ισπανοί θα παίξουν με αρκετές αλλαγές στην Αθήνα, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάζει τους «ερυθρόλευκους» από τη στιγμή που και ο Ιρουρέτα τονίζει ότι στόχος της ομάδας του είναι η πρώτη θέση.
Το ίδιο θέλει και η Μάντσεστερ και, σύμφωνα με όσα έλεγαν οι άνθρωποί της στους ερυθρόλευκους, θα πάνε για τη νίκη στην Γαλλία στο ματς με τη Λιλ. Πάντως, με τα ντέρμπι που έχει η Μάντσεστερ στο πρωτάθλημα θεωρείται βέβαιο ότι και ο Φέργκιουσον θα ξεκουράσει κάποιους βασικούς του.
Απόντες από το παιχνίδι με την ομάδα της Γαλικίας θα είναι ο Ελευθερόπουλος που θα βγει αύριο, ανήμερα της γιορτής του, από το νοσοκομείο, καθώς και οι Ζε Ελίας, Τζιοβάνι και Βενετίδης· για τον τελευταίοη εκτίμηση είναιότι θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τρία, δύο, ένα, πυρ – Θεαματική κατεδάφιση πολυώροφου ξενοδοχείου στο Μαΐάμι
- Μαγιόρκα – Ράγιο Βαγιεκάνο 3-0: Συντριβή πριν τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ
- Μανρέσα – Μπανταλόνα 87-77: Ήττα πριν το Game 3 με την ΑΕΚ
- Ο Τραμπ απειλεί ξανά «να αφανίσει το Ιράν μέσα σε μία ώρα» – Αλλά πιστεύει ότι τελικά θα πάρει αυτό που θέλει
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)


