
Με καλό μάτι βλέπουν οι Βρετανοί το ειδύλιο Καρόλου – Καμίλα
Ευνοϊκά διατίθεται η πλειοψηφία των Βρετανών στην προοπτική να παντρευτεί ο πρίγκιπας και διάδοχος του θρόνου, Κάρολος, την αγαπημένη του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται την Τετάρτη στην εφημερίδα Guardian.
38
Ευνοϊκά διατίθεται η πλειοψηφία των Βρετανών στην προοπτική να παντρευτεί ο πρίγκιπας και διάδοχος του θρόνου, Κάρολος, την αγαπημένη του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται την Τετάρτη στην εφημερίδα Guardian.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, το 43% του πληθυσμού αντιμετωπίζει θετικά έναν ενδεχόμενο γάμο του ζευγαριού, ενώ το 32% αντιτίθεται στην ιδέα.
Τα αποτελέσματα της παρούσας δημοσκόπησης αποδεικνύουν την πλήρη μεταστροφή της κοινής γνώμης στη Βρετανία, σε σχέση με προηγούμενη σχετική έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 1998, ένα χρόνο μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Τότε, το 46% του πληθυσμού καταδίκαζε το γάμο Καρόλου – Καμίλα, έναντι του 35% που τον υποστήριζε.
Μολαταύτα, ακόμη και αν η κοινή γνώμη επιθυμεί να δει τον Κάρολο να έρχεται εις γάμου κοινωνία με την Καμίλα, δηλώνει τη σαφή άρνησή της στη σκέψη να της αποδοθεί κάποιος βασιλικός τίτλος. Στην ίδια δημοσκόπηση, το 70% των ερωτηθέντων απορρίπτει την προοπτική να γίνει βασίλισσα της Αγγλίας η Καμίλα, μία χωρισμένη γυναίκα, όταν θα κληθεί ο Κάρολος να ανέβει στο θρόνο. Μόλις το 20% των ερωτηθέντων συμφωνεί να αποδοθεί στην Καμίλα ο βασιλικός τίτλος. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 17-19 Αυγούστου, λαμβάνοντας ως δείγμα 1.004 ενήλικους Βρετανούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Απλά γ@@@@ε με!» – Αθυρόστομη Σαρλίζ Θερόν, χωρίς λογοκρισία
- Παροξυσμός στο ΟΑΚΑ: Οι Metallica ξεσήκωσαν το κοινό παίζοντας «Ζορμπά» και «Τρύπες» [βίντεο]
- Χανιά: Νεκρή εντοπίστηκε 62χρονη στο Λουτράκι – Την αναζητούσε η οικογένεια της
- Συνεχίζεται το θρίλερ: Η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα των playout της Super League (pic)
- Τι κάνει τους Ευρωπαίους να νιώθουν περήφανοι για τη χώρα τους; Σε τι προηγούνται οι Έλληνες
- Παρίστανε τον ασφαλιστή και εξαπατούσε ηλικιωμένους – Τους αποσπούσε χρήματα και χρυσαφικά

