26

Στροφή 180 μοιρών έκανε εδώ και λίγες ώρες η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε ότι αφορά το θέμα του Κλαούντιο Κολντεμπέλα. Μετά από επιθυμία του Λευτέρη Σούμποτιτς, η διοίκηση προσπαθεί να βρει μία φόρμουλα με τον Ιταλό πλέι μέικερ προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις.

Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει ο Κολντεμπέλα να δεχτεί να ρίξει τις απαιτήσεις του, αφού η διοίκηση δεν μπορεί να εκπληρώσει τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου που υπέγραψε πέρσι.


Ο Κολντεμπέλα προβλέπεται να εισπράξει τη νέα περίοδο 200 εκατ. δραχμές και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ζητά από τον παίκτη να ρίξει τις απαιτήσεις του στα 100-150 εκατ. Προς το παρόν ο Κολντεμπέλα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, αλλά το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέχρι την Κυριακή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ