29

Εάν το όνομά του ήταν πρόσφορο για… ρίμα, τότε θα του τραγουδούσαν πολλά συνθήματα οι λιγοστοί οπαδοί της ΑΕΚ· έστω κι έτσι, οι λιγοστοί Ενωσίτες επιφύλαξαν μία θερμή υποδοχή στον Ερίκ Ραμπεσαντρατανά, που προσγειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αθήνα -κι αυτός απάντησε με τις… τετριμμένες υποσχέσεις για τίτλους και μεγαλεία (Champions League).

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα» ήταν η πρώτη δήλωση του… «Ερρίκου» ως παίκτη της Ένωσης, μία ομάδα στην οποία… χαίρεται να παίζει: «Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στην ΑΕΚ· πάντα ήθελα να επισκεφθώ την Ελλάδα και τώρα το κάνω για να δουλέψω.» δήλωσε περιχαρής.


Και στη συνέχεια… απείλησε -ως είθισται- με τίτλους τους αντιπάλους: «Ήλθα για να πάρω τίτλους με την ΑΕΚ και να παίξω στο Champions League» τόνισε ο Γάλλος αμυντικός, που κατόπιν κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο του. Το βράδυ της Κυριακής θα καθήσει στις εξέδρες του «Νίκος Γκούμας» για να δει τη νέα του ομάδα στο γήπεδο, στο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ