
Από καρκίνο του προστάτη πάσχει ο τέως πρόεδρος της Ν. Αφρικής
Ο άνθρωπος - σύμβολο του αγώνα κατά του απαρτχάιντ και τέως πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα, πάσχει από καρκίνο του προστάτη και πρόκειται να υποβληθεί σε θεραπεία με ακτινοβολία, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη από εκπρόσωπό του.
31
Ο άνθρωπος – σύμβολο του αγώνα κατά του απαρτχάιντ και τέως πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα, πάσχει από καρκίνο του προστάτη και πρόκειται να υποβληθεί σε θεραπεία με ακτινοβολία, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη από εκπρόσωπό του.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ζωή του Μαντέλα δεν απειλείται, καθώς η ασθένεια βρίσκεται σε αρχικά στάδια.
Ο 83χρονος Μαντέλα είχε φυλακιστεί για περισσότερα από 27 χρόνια και αφέθηκε ελεύθερος το 1990. Τέσσερα χρόνια αργότερα εξελέγη πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής· τον διαδέχθηκε το 1999 ο Τάμπο Μπέκι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παροξυσμός στο ΟΑΚΑ: Οι Metallica ξεσήκωσαν το κοινό παίζοντας «Ζορμπά» και «Τρύπες» [βίντεο]
- Χανιά: Νεκρή εντοπίστηκε 62χρονη στο Λουτράκι – Την αναζητούσε η οικογένεια της
- Συνεχίζεται το θρίλερ: Η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα των playout της Super League (pic)
- Τι κάνει τους Ευρωπαίους να νιώθουν περήφανοι για τη χώρα τους; Σε τι προηγούνται οι Έλληνες
- Παρίστανε τον ασφαλιστή και εξαπατούσε ηλικιωμένους – Τους αποσπούσε χρήματα και χρυσαφικά
- Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 3-0: Στο «κυνήγι» της Άρσεναλ με «τριάρα» οι «Πολίτες»

