57

Ο Ηρακλής της ερχόμενης περιόδου έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται. Πρώτο βήμα του μεγαλομετόχου του «γηραιού» ήταν η συμφωνία με τον Αγγελο Αναστασιάδη. Ακολουθεί το «ξεκαθάρισμα» του έμψυχου δυναμικού, με πρώτο υποψήφιο να εγκαταλείπει το Καυταντζόγλειο το Γερμανό γκολκίπερ, Αντρέας Ράινκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των «κυανολεύκων» έχει ήδη προτείνει στο Γερμανό πορτιέρο τη διακοπή της προετοιμασίας του, η οποία βάσει συμβολαίου πρέπει να διαρκέσει έως και το καλοκαίρι του 2003. Εκεί ακριβώς έγκειται και το πρόβλημα της διακοπής του συμβολαίου, αφού ο παίκτης είναι αδιάλλακτος και θέλει όλες τις οικονομικές απολαβές του.


Μετά τον Ράινκε, σειρά θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα ο Τζίμι Σμετ. Η διοίκηση θα προσπαθήσει να παραχωρήσει το συγκεκριμένο παίκτη σε άλλη ομάδα, ώστε να έχει κάποια οικονομικά οφέλη από την επικείμενη μεταγραφή του.


* Ο 25χρονος ομογενής από την Γερμανία, Νίκος Χατζής, δοκιμάζεται από σήμερα στον Ηρακλή. Ο Χατζής ανήκει στους Κίκερς Στουτγκάρδης (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι) και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ χαφ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ