Η Τζούλι Αντριους τιμήθηκε για την ανθρωπιστική και καλλιτεχνική της προσφορά
Η σταρ των μιούζικαλ Τζούλι Αντριους τιμήθηκε από την Ένωση Τραγουδιστών με το βραβείο Ella, που έχει στόχο την προβολή της προσφοράς τραγουδιστών, των οποίων η πετυχημένη μουσική σταδιοδρομία συνδυάζεται με την προσφορά τους σε ανθρωπιστικούς σκοπούς.
45
Η σταρ των μιούζικαλ Τζούλι Αντριους τιμήθηκε από την Ένωση Τραγουδιστών με το βραβείο Ella, που έχει στόχο την προβολή της προσφοράς τραγουδιστών, των οποίων η πετυχημένη μουσική σταδιοδρομία συνδυάζεται με την προσφορά τους σε ανθρωπιστικούς σκοπούς.
Η «Μέρι Πόπινς» (1964) των παιδικών μας χρόνων -ερμηνεία που της χάρισε ένα Όσκαρ- παρέλαβε το βραβείο της κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο Χίλτον του Μπέβερλι Χιλς.
Η 65χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, η οποία είχε προταθεί και το 1982 για το Όσκαρ Καλύτερης Ηθοποιού και για την ερμηνεία της στο μιούζικαλ Βίκτορ – Βικτόρια, αποδέχτηκε συγκινημένη την τιμητική διάκριση που της απένειμε η Ένωση Τραγουδιστών.
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Ένωσης, η Τζ.Αντριους τιμήθηκε για την ανθρωπιστική συμβολή της στο ταμείο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά, στο διεθνή φιλανθρωπικό σύλλογο «Σώστε τα Παιδιά» και σε άλλες ανθρωπιστικές οργανώσεις.
Η Ένωση Τραγουδιστών είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση, η οποία ενισχύει το ταμείο υγείας και αρωγής των άνεργων επαγγελματιών τραγουδιστών και για αυτό το σκοπό συνεργάζεται με προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- ΑΑΔΕ: Νέα μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα – Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
- H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»
- Ο Λίαμ Νίσον συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για τη διαφθορά στη φαρμακοβιομηχανία και τον βαφτίζουν «αντιεμβολιαστή»
- Γαλλία: Ευρώπη και Κίεβο ζητούν εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ πριν από τις διαπραγματεύσεις για το εδαφικό
- Μπλόκα: Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες με ανοιχτή την πόρτα το Μαξίμου και… μπάλες σανό





