
Διασυρμός της Τάου Κεράμικα 94-73, η Κίντερ ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες
Την πρώτη της ήττα στα πλέι οφ της Euroleague γνώρισε η Τάου Κεράμικα. Στο δεύτερο τελικό της διοργάνωσης η Κίντερ κατάφερε να διασύρει τους Ισπανούς με 94-73.
26
Την πρώτη της ήττα στα πλέι οφ της Euroleague γνώρισε η Τάου Κεράμικα. Στο δεύτερο τελικό της διοργάνωσης η Κίντερ κατάφερε να διασύρει τους Ισπανούς με 94-73.
Έτσι το σκορ στις νίκες είναι πλέον 1-1, όμως η Τάου Κεράμικα, η ομάδα που κατάφερε να θέσει εκτός μάχης όλες τις ελληνικές, έχει πλέον το πλεονέκτημα έδρας στους δύο επόμενους αγώνες, και μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο της διοργάνωσης της ULEB.
Ο Ριγκοντό ήταν ο πρώτος σκόρερ των Ιταλών με 23 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν με 14 οι Αμπιο και Αντερσεν. Για την Τάου Κεράμικα ο Αλεξάντερ ήταν και πάλι ο κορυφαίος, όμως δεν παρέσυρε τους συμπαίκτες του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ για δήλωση Μητσοτάκη: Μνημείο πολιτικής υποκρισίας και απόπειρα απελπισμένης διαφυγής από τις ευθύνες του
- LIVE: Λέτσε – Αταλάντα
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε εφοριακό επειδή ενημέρωνε καταστηματάρχες ενόψει ελέγχων
- Οδηγός επιβίωσης σε έναν αβέβαιο κόσμο: Η λίστα με τα τρόφιμα που πρέπει να αρχίσουμε να αποθηκεύουμε
- Πέρκα στη Βουλή: Δεν μιλάμε για «παθογένειες» – Μιλάμε για καθεστώς, για ανεξέλεγκτη εξουσία
- Καιρός: Με δυο πρόσωπα την Μεγάλη Εβδομάδα – Πώς θα γιορτάσουμε το Πάσχα

