57

Ισόβαθμη με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν, που στο καλύτερο ματς της 26ης αγωνιστικής της bundesliga επικράτησε μέσα στο «Βεστφάλεν» της Ντόρτμουντ με 3-1. Την ίδια ώρα, Σάλκε και Χέρτα Βερολίνο έχασαν σημαντικό έδαφος στη μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της νέας περιόδου.

Συγκεκριμένα, η Σάλκε αναδείχθηκε εντός έδρας ισόπαλη 0-0 με τη Φράιμπουργκ, ενώ η ομάδα του Κώστα Κωνσταντινίδη γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα από την Κότμπους με 3-0.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του Σαββάτου για την 26η αγωνιστική της bundesliga είναι: Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-3, Σάλκε – Φράιμπουργκ 0-0, Χάνσα Ροστόκ – Μπόχουμ 2-0, Ένερτζι Κότμπους – Χέρτα Βερολίνο 3-0, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Αμβούργο 1-1.


Η 26η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια που θα γίνουν το Σάββατο Μόναχο 1860 – Μπάγερν Μονάχου (21:15) και την Κυριακή Βέρντερ Βρέμης – Καϊζερσλάουτερν και Ουντερχάχινγκ – Στουτγάρδη.


Με μια ματιά οι σκόρερ στα ματς που έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου για την 26η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος είναι:


Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-3


Σκόρερ:


Μπορούσια Ντόρτμουντ: 15 Βερνς


Μπάγερ Λεβερκούζεν: 7 Σνάιντερ, 10 Κίρστεν, 90 Μπρντάριτς


Ένερτζι Κότμπους – Χέρτα Βερολίνο 3-0


Σκόρερ:


Ένερτζι Κότμπους: 19 Μιριούτα, 43 Φράνκλιν, 72 Χέλμπιγκ


Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Αμβούργο 1-1


Σκόρερ:


Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: 77 Σομπότζικ


Αμβούργο: 54 Κόβατς


Χάνσα Ροστόκ – Μπόχουμ 2-0


Σκόρερ:


Χάνσα Ροστόκ: 71, 80 Αγκάλι


Σάλκε – Φράιμπουργκ 0-0

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ