26

Λίγους μήνες διήρκεσε η συνεργασία του Γιώργου Δερμάτη με το Φιλαθλητικό, αφού ο πρόεδρος του συλλόγου βόλεϊ γυναικών της Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ανδρέου, αποφάσισε την αντικατάσταση του Έλληνα τεχνικού, μία ημέρα ύστερα από την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ηλίας Ιεροκλής είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, καθώς ήδη συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Φιλαθλητικός είχε συμβόλαιο με το Γιώργο Δερμάτη έως τον Ιούνιο του 2002 και το οικονομικό μέρος αναμένεται να διακανονιστεί εντός των προσεχών ημερών.


Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φιλαθλητικός έκανε πρόταση συνεργασίας και στον Τάκη Φλώρο, ο οποίος αρνήθηκε, αφού πιθανότατα θα διατηρηθεί στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής γυναικών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ