
Χωρίς Φάρμερ αλλά με την ομαδικότητα που ζήτησε ο Χατζηβρέττας στην Οστάνδη ο Ηρακλής
Χωρίς το μεγάλο του όπλο, που ακούει στο όνομα του Φάρμερ, θα αγωνιστεί την Τετάρτη στις 9.30 μ.μ. ο Ηρακλής με αντίπαλο την Τέλιτους Οστάνδης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Suproleague.
26
Χωρίς το μεγάλο του όπλο, που ακούει στο όνομα του Φάρμερ, θα αγωνιστεί την Τετάρτη στις 9.30 μ.μ. ο Ηρακλής με αντίπαλο την Τέλιτους Οστάνδης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Suproleague.
Πάντως, η ομάδα του Μάκη Δενδρινού ταξίδεψε στο Βέλγιο με αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να καλύψει το κενό του Αμερικανού και να κατακτήσει την τρίτη νίκη της στη διοργάνωση.
«Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και ομαδικοί για να ξεπεράσουμε την απουσία του Φάρμερ» τονίζει ο Νίκος Χατζηβρέττας και προσθέτει: «Η Οστάνδη έχει δείξει ότι είναι πολύ καλή ομάδα και αυτό άλλωστε φαίνεται από τα αποτελέσματά της».
Η βελγική ομάδα έχει μέχρι στιγμής τρεις νίκες και μία ήττα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του α ομίλου της Suproleague πίσω από τη Μακάμπι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λέσβος: Στη ΜΕΘ με μικροβιακή μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται 30χρονη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης
- Η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 300 drones και πυραύλους προς την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Οργή και προβληματισμός στη ΝΔ για τον Μακάριο Λαζαρίδη – Αναμένουν με αγωνία τις αποφάσεις Μητσοτάκη
- Το καλύτερο για τον σκύλο μας είναι να είμαστε συνεχώς «αγκαζέ» – Σωστά;
- Η Ευρώπη υψώνει «τείχος» στον χάλυβα
- Εκλογές στο Περού: Καταγγελίες για νοθεία ανεβάζουν την ένταση


