63

Χωρίς τον τραυματία Παρασκευά Αντζα, αλλά με όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην αποστολή του, αναχώρησε ο Ολυμπιακός για την Ολλανδία, όπου την Τρίτη αντιμετωπίζει τη Χέερενβεν στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Champions League. Ούτε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Γιάννης Μαντζουράκης ούτε κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού έκαναν δηλώσεις κατά την αναχώρηση της ομάδας.

Η αποστολή «πέταξε» με προορισμό το Γκρόνιγκεν, από όπου θα επιβιβαστεί σε λεωφορείο και θα μεταβεί οδικώς στο Χέερενβεν.


Ο Γιάννης Μανζτουράκης θα ανοίξει, προφανώς, τα χαρτιά του για αυτό τον αγώνα, το μεσημέρι της Δευτέρας, οπότε θα παρατεθεί η επίσημη συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών πριν από τον αγώνα.


Όσον αφορά στους αγωνιστικούς του προσανατολισμούς, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει τη νίκη, η οποία θα του δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Τη θέση του τραυματία Αντζα εκτιμάται πως θα πάρει ο Χρήστος Κόντης. Έτσι τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί ο Μαντζουράκης, αφού στην τελευταία προπόνηση που έγινε επί ελληνικού εδάφους τον χρησιμοποίησε αντί του Αντζα.


Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η τελευταία προπόνηση έγινε στην Ελλάδα, αλλά σε συνθήκες… Ολλανδίας. Ο Γιάννης Μαντζουράκης έδωσε εντολή να βραχεί ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, ώστε να προετοιμαστούν από νωρίς οι παίκτες του, πάνω σε αγωνιστικό χώρο που θα μοιάζει με εκείνον του Αμπε Λένστρα, έδρας της Χέερενβεν, καθώς στην Ολλανδία ο καιρός είναι βροχερός.


Eν τω μεταξύ μια «αυστηρή» σφυρίχτρα θα διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού, καθώς όπως ανακοίνωσε η UEFA ο Γερμανός διαιτητής, Χάρτμουτ Στράμπε, θα διευθύνει τον αγώνα τουγια την 4η αγωνιστική του Champions League.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ