
Τέσσερις νεκροί κατά τη διάρκεια νέων συγκρούσεων στη Δυτική Όχθη
Τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν την Παρασκευή κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με Ισραηλινούς στρατιώτες στη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 73 τις τελευταίες εννέα ημέρες.
31
Τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν την Παρασκευή κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με Ισραηλινούς στρατιώτες στη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 73 τις τελευταίες εννέα ημέρες.
Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη Ναμπλούς κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ Ισραηλινών στρατιωτών και Παλαιστινίων ενόπλων στη Ναμπλούς και άλλοι δύο σκοτώθηκαν σε επεισόδια που σημειώθηκαν στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη.
Νωρίτερα την Παρασκευή, εκατοντάδες Παλαιστίνιοι, οι οποίοι ήταν συγκεντρωμένοι στο τέμενος του Αλ -Ακσά, άρχισαν να πετούν πέτρες κατά Ισραηλινών προσκυνητών στο Τείχος των Δακρύων με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον δέκα άτομα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Κίνηση: Κυκλοφοριακό έμφραγμα σε πολλούς δρόμους της Αττικής – Πού παρατηρούνται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Χωρίς κοινά αποτελέσματα ξανά οι φοιτητικές εκλογές: Διαφορετική πρωτιά δίνουν ΠΚΣ και ΔΑΠ
- Η ικανοποίηση του Μαρτίνεθ για το Final-4: «Τώρα, τι άλλο;»
- ΕΙΝΑΠ: Στάση εργασίας στο Νοσοκομείο της Νίκαιας σήμερα – Τι ζητούν οι γιατροί
- Πόσο γεμάτες είναι οι φυλακές στην ΕΕ; Υπερπληθυσμός και κακές συνθήκες στην Ελλάδα
- «Πολίτες β’ κατηγορίας» του Μάριου Πόντικα στο θέατρο Τζένη Καρέζη

