
Σε διαθεσιμότητα 11 πιλότοι της British Airways, γιατί έπιναν πριν από τις πτήσεις
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν την Τετάρτη 11 πιλότοι της British Airways, καθώς και τρία μέλη του πληρώματος καμπίνας, που είχαν κατηγορηθεί ότι κατανάλωναν αλκοόλ πριν από τις πτήσεις.
48
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν την Τετάρτη 11 πιλότοι της British Airways, καθώς και τρία μέλη του πληρώματος καμπίνας, που είχαν κατηγορηθεί ότι κατανάλωναν αλκοόλ πριν από τις πτήσεις.
Την υπόθεση έφερε στο φως κινηματογραφικό συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού Channel 4, το οποίο συνέλαβε με την κάμερά του, την ώρα των γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ, τους εν λόγω ιπτάμενους να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ λίγο πριν πετάξουν.
Η εταιρεία ξεκίνησε αμέσως έρευνα για να διαπιστώσει κατά πόσο οι κατηγορίες αυτές ευσταθούν, ζητώντας, παράλληλα, από το κανάλι να της παραδώσει τα στοιχεία που είχε στα χέρια της. Ωστόσο, το Channel 4 αρνήθηκε να δώσει τις αποδείξεις, προτού μεταδοθεί το ντοκιμαντέρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Πόσο δίκαιες είναι οι Πανελλαδικές; Γιατί η Ελλάδα «διψά» για γιατρούς και δικηγόρους; – Τι λέει σύμβουλος σταδιοδρομίας
- Περιστέρι: Στο νοσοκομείο παραμένουν τα έξι παιδιά που ζούσαν σε σπίτι τρώγλη – Χειροπέδες στους γονείς για παραμέληση
- Θεσσαλονίκη: 69χρονος σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε σε διασώστε του ΕΚΑΒ
- Η ερώτηση που εξόργισε τον Αταμάν και έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου
- Κούβα: Διαμαρτυρίες ξεσπούν σε όλη την Αβάνα, καθώς οι διακοπές ρεύματος επιδεινώνονται
- ΗΠΑ: Δραματική επιχείρηση αστυνομικών σε φλεγόμενο σπίτι στο Τενεσί – Καρέ καρέ η ηρωική προσπάθειά τους

