
Σαράντα δύο νεκροί σε γάμο στο Αφγανιστάν Νεκρή και η νύφη
Στην... κηδεία τους θα πάνε τελικά 42 γυναίκες και παιδιά που παρίσταντο σε γάμο στο χωριό Μανκί του Αφγανιστάν. Το κτίριο όπου τελούνταν το μυστήριο κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δεκάδες καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και η... νύφη, και να τραυματιστούν άλλοι δεκαπέντε.
34
Στην… κηδεία τους θα πάνε τελικά 42 γυναίκες και παιδιά που παρίσταντο σε γάμο στο χωριό Μανκί του Αφγανιστάν. Το κτίριο όπου τελούνταν το μυστήριο κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δεκάδες καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και η… νύφη, και να τραυματιστούν άλλοι δεκαπέντε.
Οπως μετέδωσε το αφγανικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΙΡ, το τριώροφο κτίριο γκρεμίστηκε την Παρασκευή το βράδυ και, καθώς η παράδοση στην περιοχή θέλει τους άνδρες να μην παρακολουθούν την τελετή, το ισχυρό φύλο δεν θρήνησε θύματα.
Reuters
- Η ερώτηση που εξόργισε τον Αταμάν και έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου
- Κούβα: Διαμαρτυρίες ξεσπούν σε όλη την Αβάνα, καθώς οι διακοπές ρεύματος επιδεινώνονται
- ΗΠΑ: Δραματική επιχείρηση αστυνομικών σε φλεγόμενο σπίτι στο Τενεσί – Καρέ καρέ η ηρωική προσπάθειά τους
- ΠΑΣΟΚ: Η μάχη για το «ρετιρέ» της κεντροαριστεράς, οι δημοσκοπήσεις και η αναδίπλωση της Αναστασίου
- Θεσσαλονίκη: Βιντεοσκοπούσε κρυφά γυναίκα σε τουαλέτες γυμναστηρίου
- «Δεν βγαίνουν τα λεφτά» – Χάρι και Μέγκαν στα μανταλάκια

