
Πέθανε και δεύτερο μωρό από τα οκτάδυμα που γεννήθηκαν στην Ιταλία
Πέθανε το πρωί της Δευτέρας και το δεύτερο μωρό από τα οκτάδυμα που γέννησε η Ιταλίδα Μαρινέλα Ματζάρα σε νοσοκομείο του Μιλάνου. Η μικρή Κριστίνα υπέκυψε εξαιτίας σοβαρών αιματολογικών προβλημάτων που παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής. Εκπρόσωπος του νοσοκομείου ανακοίνωσε ότι η κατάσταση των άλλων έξι βρεφών είναι «σχετικά καλή». Το καθένα ζυγίζει περίπου 500 γραμμάρια.
0
Πέθανε το πρωί της Δευτέρας και το δεύτερο μωρό από τα οκτάδυμα που γέννησε η Ιταλίδα Μαρινέλα Ματζάρα σε νοσοκομείο του Μιλάνου.
Η μικρή Κριστίνα υπέκυψε εξαιτίας σοβαρών αιματολογικών προβλημάτων που παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής. Εκπρόσωπος του νοσοκομείου ανακοίνωσε ότι η κατάσταση των άλλων έξι βρεφών είναι «σχετικά καλή». Το καθένα ζυγίζει περίπου 500 γραμμάρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στην πανεπιστημιούπολη της Aϊόβα – Αναφορές για τραυματίες
- LIVE: Έβερτον – Λίβερπουλ
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 39χρονος που έτρεχε με 192 χλμ σε δρόμο με όριο τα 70
- Μετά την Ιταλία καταδικάζει και η Γαλλία τις δηλώσεις Τραμπ για τον Πάπα
- «Έπινα κρυφά» – Ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ αποκαλύπτει ότι είναι πρώην αλκοολικός
