51

Εντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν στη Γαλλία για επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας του προέδρου Ζακ Σιράκ, ο οποίος επέστρεψε από τις καλοκαιρινές του διακοπές αρκετά κιλά βαρύτερος. Η εφημερίδα Le Monde ανέφερε σε δημοσίευμά της τη Δευτέρα ότι η αύξηση του βάρους του Γάλλου προέδρου ίσως οφείλεται στο ότι κατά τις διακοπές του έκανε θεραπεία κορτιζόνης.

Οι πληροφορίες ότι ο Ζακ Σιράκ συχνά χάνει τη φωνή του έχουν μάλιστα εγείρει φήμες ότι πάσχει από καρκίνο του φάρυγγα, σύμφωνα με άρθρο που δημοσίευσαν την Τρίτη οι βρετανικοί Times.


Πηγές προσκείμενες στον 67χρονο πρόεδρο της Γαλλίας προσπαθούν να διαψεύσουν τις σχετικές αναφορές, βεβαιώνοντας ότι απλά «άνοιξε» η όρεξή του ενώ ξεκουραζόταν στον Αγιο Μαυρίκιο.


«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να σταματήσει το φαγητό» δήλωσε τη Δευτέρα η Κλοντ Σιράκ, κόρη του Γάλλου προέδρου, και προσέθεσε ότι ο πατέρας της έχανε συχνά και στο παρελθόν τη φωνή του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ