Αναγκαστική προσγείωση για τον Πολ Νιούμαν
Αναγκαστική προσγείωση σε αερολιμένα της Νέας Υόρκης υποχρεώθηκε να πραγματοποιήσει αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε ο Αμερικανός ηθοποιός Πολ Νιούμαν, έπειτα από σοβαρή ηλεκτρική βλάβη που παρουσίασε. Από το αιφνίδιο συμβάν δεν υπήρξαν θύματα ή σοβαροί τραυματισμοί.
Αναγκαστική προσγείωση σε αερολιμένα της Νέας Υόρκης υποχρεώθηκε να πραγματοποιήσει αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε ο Αμερικανός ηθοποιός Πολ Νιούμαν, έπειτα από σοβαρή ηλεκτρική βλάβη που παρουσίασε. Από το αιφνίδιο συμβάν δεν υπήρξαν θύματα ή σοβαροί τραυματισμοί.
Ο 75χρονος ηθοποιός βρισκόταν σε φιλανθρωπική αποστολή στη Νέα Υόρκη μετά το τέλος της οποίας θα επέστρεφε στο σπίτι του, στο Κονέκτικατ. Επειτα από την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους ολοκλήρωσε το ταξίδι του οδικώς.
Ο Νιούμαν τα τελευταία χρόνια έχει σχεδόν αποκλειστικά αφοσιωθεί -μαζί με τη σύζυγό του, την επίσης ηθοποιό Τζόαν Γούντγουορντ- σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Στις λιγοστές κινηματογραφικές του εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνονται οι Twilight, Μessage In A Bottle και Το τελευταίο Ριφιφί με συμπρωταγωνίστρια τη Λίντα Φιορεντίνο, που κυκλοφόρησε -χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία- στους αθηναϊκούς κινηματογράφους πριν από μερικές εβδομάδες.
- Τα παιδιά με τα αποπαίδια του Λανουά και τα σενάρια για δυο ρέφερι
- Rolex και τα Oscars®: Μια διαχρονική δέσμευση στην τέχνη του κινηματογράφου
- Finalissima 2026: Από το Κατάρ και το Λονδίνο, στο «Μπερναμπέου» οδεύει το Ισπανία – Αργεντινή
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 22χρονος που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας
- Οι εκστρατείες για τα Όσκαρ συνήθιζαν να είναι σοβαρές – Μετά εμφανίστηκε ο Τιμοτέ Σαλαμέ
- Ο παλμός της πόλης χτυπάει για 21 χιλιόμετρα: Η μοναδική εμπειρία του 14ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας




