
Ντοπαρισμένος βρέθηκε ο Σαντερλέι Παρέλα
Ο Βραζιλιάνος ασημένιος παγκόσμιος πρωταθλητής των 400μ. στη Σεβίλη, Σαντερλέι Παρέλα, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδία στίβου της χώρας του.
34
Ο Βραζιλιάνος ασημένιος παγκόσμιος πρωταθλητής των 400μ. στη Σεβίλη, Σαντερλέι Παρέλα, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδία στίβου της χώρας του.
Ο Παρέλα, που αμέσως μετά την ανακοίνωση υποστήριξε ότι είναι αθώος, κατηγορείται για χρήση της απαγορευμένης αναβολικής ουσίας νοραστερόνης, στην οποία βρέθηκε θετικός μετά το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε κατά το γκραν πρι του Ρίο ντε Τζανέιρο τον περασμένο Μάιο.
Η ανακοίνωση της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας ανέφερε ότι υπήρξε ενημέρωση από την IAAF, ότι και τα δύο δείγματα του Παρέλα, που εξετάστηκαν σε εργαστήριο του Μόντρεαλ, βρέθηκαν θετικά στην ουσία.
Ο 25χρονος πρωταθλητής κλήθηκε σε απολογία και, εάν τελικά επαληθευτούν οριστικά οι κατηγορίες, θα αντιμετωπίσει ποινή αποκλεισμού δύο χρόνων από κάθε διοργάνωση, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.
Εκλαψα πολύ, δεν έχω πλέον άλλα δάκρυα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς συνέβη αυτό. Δεν έχω πάρει ποτέ απαγορευμένη ουσία. Θέλω να αποδείξω την αθωότητά μου και να λάβω μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Ο συνδυασμός που πάει το περπάτημα σε άλλο επίπεδο
- Καιρός: Αίθριος τη Μεγάλη Τρίτη με άνοδο της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες
- Ποτέ την Τρίτη μετά τις 17:00 – Η συνήθεια του συνιδρυτή της Netflix που «νίκησε» το burnout
- Ωραία η σχέση, αλλά ο χώρος είναι απαραίτητος
- Θα έπρεπε τα έργα της Φρίντα Κάλο να βρίσκονται στο Μεξικό;
- EE: Το μερίδιό της στο παγκόσμιο ΑΕΠ έχει μειωθεί, αλλά οι φτωχοί τα πάνε καλύτερα





