
Στον Ηρακλή ο Γερμανός τερματοφύλακας Αντρέας Ράινκε
Τον κορυφαίο Γερμανό τερματοφύλακα του 1999, Αντρέας Ράινκε, απέκτησε ο Ηρακλής. Ο πρώην γκολκίπερ της Καϊζερσλάουτερν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Γιάννη Κυράστα για τα επόμενα 2+1 χρόνια. Ο 31χρονος Ράινκε αγωνιζόταν την τελευταία εξαετία στην Καϊζερσλάουτερν και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (1998) και ένα Κύπελλο Γερμανίας (1996).
63
Τον κορυφαίο Γερμανό τερματοφύλακα του 1999, Αντρέας Ράινκε, απέκτησε ο Ηρακλής. Ο πρώην γκολκίπερ της Καϊζερσλάουτερν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Γιάννη Κυράστα για τα επόμενα 2+1 χρόνια.
Ο 31χρονος Ράινκε αγωνιζόταν την τελευταία εξαετία στην Καϊζερσλάουτερν και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (1998) και ένα Κύπελλο Γερμανίας (1996).
Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Διναμό Γκούστροφ και μεταγράφηκε στη Σβέριν όπου αγωνίστηκε έως το 1990.
Ακολούθησαν μεταγραφές σε μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας του, όπως το Αμβούργο, έως το 1993, και η Σεντ Πάουλι, έως το 1994, οπότε και πήρε μεταγραφή για την Καϊζερσλάουτερν.
Ο ψηλόσωμος τερματοφύλακας (1.90) αναδείχτηκε το 1999 κορυφαίος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος της χώρας του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Μασκισμός: Πώς ο Έλον Μασκ αναδιαμορφώνει τον κόσμο
- Αταμάν για τη «διαβολοβδομάδα» στην Ισπανία: «Για εμάς είναι σαν ένα Final Four…»
- Διάχυση ευθυνών από Μητσοτάκη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Ελληνική παθογένεια «βαπτίζει» το ρουσφέτι της κυβέρνησης – Τι είπε για την ασυλία βουλευτών
- Τα σενάρια, οι επαφές και τα κλεισμένα deals που έρχονται στη Euroleague
- Μαρούσι: Συνελήφθη ο σύζυγος της 27χρονης που έπεσε δύο φορές στο κενό από το διαμέρισμά της
- Με την πλάτη στον τοίχο λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση – Βαρύ το κλίμα στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, φουντώνει η εκλογολογία


