
Εύκολη η κλήρωση της πρεμιέρας για τα φαβορί
Τον άγνωστο Τσέχο, Γίρι Βάνεκ, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του Wimbledon την Δευτέρα, ο περσινός νικητής της διοργάνωσης Πιτ Σάμπρας, ύστερα από την κλήρωση που έγινε την Τρίτη στο Λονδίνο.
26
Τον άγνωστο Τσέχο, Γίρι Βάνεκ, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του Wimbledon την Δευτέρα, ο περσινός νικητής της διοργάνωσης Πιτ Σάμπρας, ύστερα από την κλήρωση που έγινε την Τρίτη στο Λονδίνο.
Ο Βάνεκ, που έγινε επαγγελματίας το 1995 και κατέχει τη θέση 83 στο ATP Champions Race κέρδισε τον Απρίλιο στην Ατλάντα τον Αγκάσι, εξ αιτίας βέβαια του τραυματισμού του Αμερικανού.
Ο Αυστραλός Λέιτον Χιούιτ, ο οποίος κέρδισε στον τελικό του Queens Club τον Σάμπρας, και που στο περσινό Wimbledon είχε ηττηθεί στον τρίτο γύρο με 3-0 από τον Μπόρις Μπέκερ, θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Ζαν Μισέλ Γκάμπιλ.
Ο Αγκάσι θα αγωνιστεί κόντρα σε παίκτη που θα προκριθεί από τα προκριματικά, ενώ ο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, Μάγκνους Νόρμαν θα παίξει στην πρεμιέρα με το σπεσιαλίστα του διπλού Μαρκ Γούντφορντ.
Στις γυναίκες το Νο1 Μαρτίνα Χίνγκις θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Ανζέλες Μοντόλιο, ενώ η περσινή νικήτρια Λίντσεϊ Ντέινβεπορτ (Νο2) κληρώθηκε να αγωνιστεί κόντρα στην Κορίνα Μοράριου.
Ο Μαίρη Πιρς, νικήτρια του Roland Garros θα παίξει με την Νικόλ Πρατ από την Αυστραλία.
Τέλος, η αγαπημένη του κοινού Ρωσίδα Αννα Κουρνίκοβα, θα παίξει με το Νο10 της κατάταξης Σαντρίν Τεστούντ από τη Γαλλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
- Ανησυχία για την Κούβα – Το νέο σχέδιο του ΟΗΕ για την κάλυψη κρίσιμων αναγκών
- Ισραήλ: Αυτόματη θανατική ποινή στους συλληφθέντες για τρομοκρατία Παλαιστίνιους της Δυτικής Όχθης
- Γερμανία: Με GPS «ελεύθερος» ο λύκος που δάγκωσε γυναίκα στο Αμβούργο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]



