Kαι το Game Boy θα συνδέεται με το Διαδίκτυο
Η Nintendo, ο δεύτερη μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών παιχνιδιών, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα κατασκευάσει έναν προσαρμογέα, ο οποίος θα επιτρέπει στην κονσόλα της εταιρείας Game Boy να συνδέεται με το Internet μέσω κινητού τηλεφώνου.
65
Η Nintendo, ο δεύτερη μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών παιχνιδιών, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα κατασκευάσει έναν προσαρμογέα, ο οποίος θα επιτρέπει στην κονσόλα της εταιρείας Game Boy να συνδέεται με το Internet μέσω κινητού τηλεφώνου.
Από τη Nintendo προέρχεται το ηλεκτρονικό παιχνίδι Pokemon, το οποίο τον τελευταίο καιρό γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε ΗΠΑ και Ιαπωνία. Με τον προσαρμογέα, οι λάτρεις του παιχνιδιού θα μπορούν να κατεβάζουν από το Διαδίκτυο νέους χαρακτήρες για το παιχνίδι Pokemon, αλλά και να τους ανταλλάσσουν με άλλους χρήστες.
Πριν από τη Nintendo, η Sega και η Sony αποφάσισαν να εξοπλίσουν τις κονσόλες τους με τη δυνατότητα σύνδεσης με το Internet. H Sony μάλιστα έχει σχεδιάσει το PlayStation2 ως ένα είδος κέντρου ψυχαγωγίας, καθώς, εκτός από παιχνίδια, ο χρήστης μπορεί να βλέπει ταινίες DVD και να σερφάρει στο Διαδίκτυο.
Το 2001 η Nintendo έχει προγραμματίσει μία καινούρια κονσόλα, την οποία αναπτύσσει μαζί με την εταιρεία ηλεκτρονικών Matsushita. Η κονσόλα προσωρινά έχει το κωδικό όνομα Dolphin, όπως μετέδωσε το CNet την Παρασκευή.
Ο πρόεδρος της Nintendo, Χιρόσι Γιαμαούκι, δήλωσε ότι η νέα κονσόλα της εταιρείας του θα κυκλοφορήσει κάπως καθυστερημένα και συνεπώς πρέπει να είναι καλύτερη από τις άλλες, προκειμένου να κερδίσει μερίδιο της αγοράς παιχνιδιών βίντεο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτζώκας: «Είχαμε ανάγκη τη νίκη – Ο Μόρις θα παίξει την Κυριακή με τον Κολοσσό»
- Γάζα: Επτά νεκροί μετά από επίθεση του Ισραήλ σε γάμο – Κυνική παραδοχή από τις IDF
- Ολυμπιακός – Βιλερμπάν 107-84: Ξέσπασε στους Γάλλους
- Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έχει πάρει οριστικά «διαζύγιο» με το Botox για να «κρατήσει ανοιχτό το τρίτο της μάτι»
- Προς διάσπαση η Kraft Heinz – Τι περιμένουν οι επενδυτές
- Ζαλγκίρις – Παρτιζάν 109-68: Αστραψαν και βρόντηξαν οι Λιθουανοί



