To Ιnternet είναι ακόμη πίσω, υποστηρίζει ο Στιβ Μπάλμερ
O πρόεδρος της Microsoft Στιβ Μπάλμερ, δήλωσε την Τρίτη σε συγκέντρωση στελεχών στον τομέα της βιομηχανίας της Πληροφορικής ότι το Διαδίκτυο είναι 100% πίσω από εκεί που θα βρίσκεται ύστερα από 10 χρόνια, όπως ανακοίνωσε το IDG.
40
O πρόεδρος της Microsoft Στιβ Μπάλμερ, δήλωσε την Τρίτη σε συγκέντρωση στελεχών στον τομέα της βιομηχανίας της Πληροφορικής ότι το Διαδίκτυο είναι 100% πίσω από εκεί που θα βρίσκεται ύστερα από 10 χρόνια, όπως ανακοίνωσε το IDG.
Ο Μπάλμερ είπε στο συνέδριο PC Forum ότι το Ιnternet είναι στα χέρια των παραγωγών ιστοσελίδων αντί να είναι στα χέρια των χρηστών. Για να μεταβληθεί αυτή κατάσταση -πρόσθεσε- η Microsoft θα εξελιχθεί ως εταιρεία, προσπαθώντας να συνδυάσει το λογισμικό της με διαδικτυακές υπηρεσίες.
Σκοπός είναι να διευκολυνθούν οι χρήστες στη δημιουργία του δικού τους κόσμου στο Διαδίκτυο. Για την εκπλήρωση αυτού του στόχου, η Microsoft προτίθεται να επενδύσει 4 δισ. δολάρια (1,4 τρισ. δρχ.) για έρευνα και ανάπτυξη στον τομέα αυτό.
Κατά τον Μπάλμερ, πρέπει να δημιουργηθεί ένα είδος megaservices που θα βοηθά το χρήστη να ελέγχει απόλυτα το περιεχόμενο στο οποίο θέλει να έχει πρόσβαση από οποιοδήποτε αριθμό ιστοσελίδων. Αυτό θα σημάνει ένα είδος σύγκλισης ανάμεσα στο PC και τους δικτυακούς τόπους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κίφερ Σάδερλαντ: Συνελήφθη στο Χόλιγουντ – Τι συνέβη στον διάσημο ηθοποιό
- Ερυθρόλευκη «μάχη» στο Κόπα Άφρικα: Ονιεμαέτσι vs Ελ Κααμπί για μία θέση στον τελικό
- Ιράν: Θα χτυπήσει ο Τραμπ την Τεχεράνη; – Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει πριν πάρει απόφαση
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη η συνεδρίαση – Καταθέτει ο Σταύρος Αραχωβίτης
- Απίστευτο: Οι φίλοι των Μπακς αποδοκίμαζαν κι ο Αντετοκούνμπο τους γιούχαρε πίσω! (vid)
- Έρευνες: Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα συνδέονται με μακροζωία και καλύτερη υγεία


