
Τον Απρίλιο επιστρέφει ο Ρονάλντο
Την πρώτη του προπόνηση μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη τον περασμένο Νοέμβριο έκανε το πρωί της Δευτέρας ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ιντερ, Ρονάλντο.
26
Την πρώτη του προπόνηση μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη τον περασμένο Νοέμβριο έκανε το πρωί της Δευτέρας ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ιντερ, Ρονάλντο.
Οπως ανακοίνωσε την Τρίτη η Ιντερ, ο Ρονάλντο ξεκίνησε με ελαφρύ τρέξιμο αλλά η επιστροφή του στην ενεργό δράση θα αργήσει. Την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, ο Ρονάλντο θα ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, και η ουσιαστική του επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του θα γίνει τον Απρίλιο.
Η ανάρρωσή του εξελίσσεται βάσει του αρχικού προγραμματισμού τόνισε εκπρόσωπος Τύπου της Ιντερ. Βάσει αυτού του πλάνου περιμένουμε να τον δούμε ξανά στα γήπεδα την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.
Ο Ρονάλντο είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο το Νοέμβριο του 1999 και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί σε κανέναν αγώνα της Ιντερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- Ο Κιρ Στάρμερ δεν θέλει τον Κάνιε Γουέστ στο Λονδίνο
- ΟΠΕΚΕΠΕ 2: Παραιτούνται από την βουλευτική ασυλία τους Τσιάρας και Κεφαλογιάννης
- Η Χαμάς απορρίπτει τις εκκλήσεις για αφοπλισμό της αν δεν τηρήσει το Ισραήλ τις δεσμεύσεις του



