26

Την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό, από την ημέρα που είχε τραυματιστεί σοβαρά, έκανε το πρωί της Πρασκευής ο Ζιοβάνι. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Ελλάδα τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ύστερα από δέκα ημέρες ξεκούρασης στην πατρίδα του.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι, με την επιστροφή και του Ζλάτκο Ζάχοβιτς, ο Ολυμπιακός θα είναι πιο δυνατός, ενώ δήλωσε χαρούμενος που τον βρίσκει ξανά στην Ελλάδα και βέβαια στον Ολυμπιακό. Η επιστροφή, πάντως, του Ζιοβάνι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού θα αργήσει.


Παράλληλα με το χαλαρό τρέξιμο, παρέα με το Λάμπρο Χούτο, πρέπει να σημειωθεί ότι, όπως την Παρασκευή στο αθλητικό κέντρο στο Ρέντη, θα συνεχίσει την ειδική θεραπευτική αγωγή. Είναι αισιόδοξος, όμως, πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στα τέλη Μαρτίου.


Εξάλλου, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Μπιγκόν προετοιμάζει την ομάδα του για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο. Είναι πολύ δύσκολο, αν όχι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε δώσει δήλωσε ο Ιταλός προπονητής για το παιχνίδι που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ