Με προεκλογικές εξαγγελίες του πρωθυπουργού έληξε η συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ
Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη ολοκληρώθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου οι εργασίες της συνδιάσκεψης θέσεων του ΠΑΣΟΚ.
37
Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη ολοκληρώθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου οι εργασίες της συνδιάσκεψης θέσεων του ΠΑΣΟΚ.
Στη δεύτερη και τελευταία ημέρα της συνδιάσκεψης μίλησαν κορυφαία στελέχη του Κινήματος, ανάμεσά τους ο Απόστολος Κακλαμάνης, η Βάσω Παπανδρέου, ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γεράσιμος Αρσένης.
Στην ομιλία του ο Κ.Σημίτης κάλεσε όλα τα στελέχη να δώσουν τη μάχη για τη νίκη στις εκλογές της 9ης Απριλίου, λέγοντας χαρακτηριστικά: Τη νέα τετραετία δεν θα μας τη χαρίσουν, αλλά η μάχη θα είναι σκληρή. Θα παλέψουμε τη νίκη, ο αγώνας είναι δικός μας.
Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι έχει δημιουργήσει ένα μέτωπο άρνησης σε ό,τι κάνει η κυβέρνηση και σε ό,τι πετυχαίνει.
Επιπλέον, δεσμεύθηκε απέναντι στον ελληνικό λαό ότι τη δεύτερη τετραετία 2000-2004, το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει και θα επιτύχει την ανάπτυξη με ακόμη πιο έντονους ρυθμούς.
Οσον αφορά στις συνταγματικές αλλαγές που θα προβεί η νέα αναθεωρητική Βουλή, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι θα επανεξεταστούν θέματα όπως η ισότητα των δύο φύλων, η προστασία των προσωπικών δεδομένων του πολίτη, οι σχέσεις κοινωνίας και μέσων επικοινωνίας, οι εγγυήσεις διαφάνειας και πολυφωνίας και θέματα κατοχύρωσης της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης.
Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει την Ελλάδα που κερδίζει, εκφράζει την ισχυρή Ελλάδα, την Ελλάδα με τους ισχυρούς Ελληνες δήλωσε ο πρωθυπουργός κλείνοντας με τη δευτερολογία του τις εργασίες της πανελλήνιας συνδιάσκεψης για τις ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ.
ΜΠΕ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η απάντηση της Μπαντόσα στη δήλωση του Τσιτσιπά για τις σχέσεις (vid, pics)
- Η Ζεντάγια και ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι ένα ζευγάρι βγαλμένο από την κόλαση
- «Η δεδηλωμένη της κυβέρνησης στηρίζεται σε υπόδικους, εκλογές τώρα», λέει η αντιπολίτευση
- Κόρινθος: Συνελήφθη και ο μηχανικός για την κατάρρευση μπαλκονιού που σκότωσε 43χρονη – Άφαντη η ιδιοκτήτρια
- Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένη προκάλεσε τροχαίο και επιχείρησε να την καλύψει ο συνοδηγός
- Ο μοναχικός δρόμος του Τσιτσιπά: Όταν το τένις γίνεται εσωτερική μάχη
- Άννα Βίσση: Τέλος εποχής στο Hotel Ερμού – Πότε θα γίνει η συναυλία στο ΟΑΚΑ
- Σιωπητήριο Μητσοτάκη για τις δικογραφίες με τους «γαλάζιους» υπουργούς και βουλευτές για ΟΠΕΚΕΠΕ – Αύριο τηλεοπτικό μήνυμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442