
Χωρίς ταξί όλη η χώρα στις 18 και 19 Ιανουαρίου
Σε σαρανταοχτάωρη απεργία στις 18 και 19 Ιανουαρίου προβαίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ταξί, με αίτημα να αποσυρθούν διατάξεις από το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών, που σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες ταξί πλήττουν τον κλάδο τους.
0
Σε σαρανταοχτάωρη απεργία στις 18 και 19 Ιανουαρίου προβαίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ταξί, με αίτημα να αποσυρθούν διατάξεις από το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών, που σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες ταξί πλήττουν τον κλάδο τους.
Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία ζητεί να αποσυρθούν τα άρθρα του νομοσχεδίου που θεσπίζουν την αφαίρεση πινακίδων και άδειας κυκλοφορίας των ταξί σε περιπτώσεις απαίτησης υπερβολικού κομίστρου, όπως επίσης τα άρθρα που αφορούν στη χορήγηση νέων αδειών ταξί και στη θέσπιση ορίου ηλικίας στα οχήματα.
Τέλος, η Ομοσπονδία ζητεί αυξήσεις στα κόμιστρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο μοναχικός δρόμος του Τσιτσιπά: Όταν το τένις γίνεται εσωτερική μάχη
- Άννα Βίσση: Τέλος εποχής στο Hotel Ερμού – Πότε θα γίνει η συναυλία στο ΟΑΚΑ
- Σιωπητήριο Μητσοτάκη για τις δικογραφίες με τους «γαλάζιους» υπουργούς και βουλευτές για ΟΠΕΚΕΠΕ
- «Μεταφέρθηκε στην εντατική ο Μιρτσέα Λουτσέσκου – Το βράδυ του Σαββάτου χειροτέρεψε η κατάσταση της υγείας του»
- Μοσχάτο: Φωτιά σε Ι.Χ. και ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο τα ξημερώματα – Τι προβληματίζει την Αστυνομία
- Σκέφτεστε να αποκτήσετε σκύλο; Ανακαλύψτε με ποιον μπορείτε να συνυπάρξετε αρμονικά
- Η Ιαπωνία επιστρέφει στη Φουκουσίμα με τεχνολογία αιχμής
- Ανδρουλάκης για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτή δεν είναι κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά αίθουσα αναμονής δικαστηρίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442