
Στο πνεύμα των εορτών και οι χάκερ
Στη δημόσια έκκληση της κυβέρνησης των ΗΠΑ προς τους χάκερ να μην προβούν σε ύποπτες κινήσεις ή ενέργειες κατά το ευαίσθητο διάστημα λίγο πριν και λίγο μετά την αλλαγή του νέου έτους απάντησαν θετικά δύο ομάδες χάκερ. Κατά το κρίσιμο διάστημα θα απέχουν των... δραστηριοτήτων τους.
40
Στη δημόσια έκκληση της κυβέρνησης των ΗΠΑ προς τους χάκερ να μην προβούν σε ύποπτες κινήσεις ή ενέργειες κατά το ευαίσθητο διάστημα λίγο πριν και λίγο μετά την αλλαγή του νέου έτους απάντησαν θετικά δύο ομάδες χάκερ. Κατά το κρίσιμο διάστημα θα απέχουν των… δραστηριοτήτων τους.
Οι δύο ομάδες χάκερ, Hackers in Paradise και Verb0, όχι μόνο έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να μην κάνουν τίποτε το επόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά προέτρεψαν και τους συναδέλφους τους να πράξουν το ίδιο.
Για να κάνουν βέβαια γνωστή τη θέση, αλλά και την προτροπή τους, εισέβαλαν στις ιστοσελίδες διάφορων κυβερνητικών υπηρεσιών τοποθετώντας σε εμφανές σημείο το μήνυμά τους. Το κατά πόσο θα γίνει αποδεκτή η απόφαση των δύο ομάδων από τις υπόλοιπες οργανωμένες ομάδες, αλλά και όσους δρουν μεμονομένα, θα το γνωρίζουμε το μεσημέρι της 1ης Ιανουαρίου του 2000.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα απάτη στο όνομα του e-ΕΦΚΑ – Απατεώνες αποσπούν στοιχεία ασφαλισμένων
- Easter Holiday Pay Rules in Greece Explained
- Ξεκάθαρος ο Σλοτ για την ήττα από την Παρί: «Ήμασταν τυχεροί που χάσαμε μόνο με 2-0»
- Το Πάσχα σε μια άλλη, παλιά Κρήτη: Μνήμες, έθιμα και μια κοινότητα δεμένη σαν οικογένεια
- Μαρούσι: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που μαχαίρωσε ανήλικο
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες



