Τρίτη 28 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

gdpr

«Mail Gate»: Η ΝΔ στο μικροσκόπιο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων – Ζητήθηκε να μην διαγραφούν δεδομένα

Ελέγχεται η ΝΔ -μετά το υπουργείο Εσωτερικών- και τα δεδομένα της για το σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων προς όφελος της ευρωβουλεύτριας Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου

Σύνταξη ΙΝ

Σε… «πατάτα» χρεώνει το Newsletter Gate η ΝΔ – Σκάνδαλο και ανικανότητα καταλογίζει η αντιπολίτευση

Οι υποτιθέμενοι τεχνοκράτες της Ελλάδας 2.0 μοιράζουν τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων, λέει η αντιπολίτευση για το σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων εκλογέων του εξωτερικού

Σύνταξη ΙΝ

Υπόθεση Ασημακοπούλου: Ο Μητσοτάκης οφείλει άμεσα να αποπέμψει τον Βορίδη, λέει ο Καρπόζηλος

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς Κωστής Καρπόζηλος σημειώνει ότι «οι πολιτικές ευθύνες αγγίζουν τόσο τον προηγούμενο όσο και τη νυν υπουργό εσωτερικών αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου»

Σύνταξη ΙΝ

Μετά τον σάλο η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ρωτά πώς έγινε μέλος στον… iSYRIZA

Η ευρωβουλεύτρια Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ρωτά για το... πώς μπόρεσε να γίνει μέλος στον iSYRIZA, κατηγορώντας τον Στέφανο Κασσελάκη, παρά τις καρατομήσεις της κυβέρνησης για την υπόθεσή της

Σύνταξη ΙΝ

Παραδοχή Π. Μαρινάκη: Μέσω συνεργάτη του Σταυριανουδάκη και Θεοδωρόπουλου έφτασαν τα email στην Ασημακοπούλου

Ο Μητσοτάκης έστειλε στο σπίτι τους Ασημακοπούλου και Θεοδωρόπουλο. Ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης ανέλαβε την πολιτική ευθύνη ενώ μέσω του Νίκου Θεοδωρόπουλου φαίνεται ότι πήγαν τα email στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σύμφωνα με τον Παύλο Μαρινάκη

Σύνταξη ΙΝ

ΚΚΕ: Έμμεση παραδοχή ενοχής η απόσυρση της Ασημακοπούλου από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

«Η «απόσυρση» της κυρίας Ασημακοπούλου απ’ το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ συνιστά έμμεση παραδοχή της ενοχής για τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων των εκλογέων», σημειώνει το ΚΚΕ

Σύνταξη ΙΝ

ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Ασημακοπούλου: Εξωθήθηκε εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ, ζητάμε διερεύνηση του σκανδάλου

Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για την υπόθεση διαρροής προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού, λίγη ώρα μετά την «εξώθηση» της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Σύνταξη ΙΝ

Υπόθεση Ασημακοπούλου: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη διαρροή στοιχείων – Επιχείρηση «αποσύνδεση» του ΥΠΕΣ

Η Νίκη Κεραμέως επιχειρεί να αποσυνδέσει ξανά το υπουργείο Εσωτερικών από την υπόθεση Ασημακοπούλου και τη φερόμενη διαρροή προσωπικών στοιχείων Ελλήνων του εξωτερικών

Σύνταξη ΙΝ

Παραίτηση Ασημακοπούλου ζητεί ο Φαραντούρης – «Θα εξαντλήσουμε όλα τα νομικά μέσα»

«Ζητάμε διαλεύκανση της υπόθεση και θα εξαντλήσουμε όλα τα νομικά μέσα», ανέφερε ο σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Νικόλας Φαραντούρης

Σύνταξη ΙΝ

Η Κεραμέως κρύβεται πίσω από τα ψέματα της Ασημακοπούλου, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με τη Βούλα Κεχαγιά οι σχετικές καταγγελίες εγείρουν μείζονα πολιτικά ερωτήματα. Παράλληλα υπογραμμίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα επιμείνει στην αποκάλυψη της αλήθειας».

Σύνταξη ΙΝ

Πλήρης κάλυψη Κεραμέως σε Ασημακοπούλου με βολές στην… αντιπολίτευση – «Εργαλειοποιείται το συμβάν»

Παρά την πληθώρα επώνυμων καταγγελιών από απόδημους Έλληνες για τη Νίκη Κεραμέως φταίει η... αντιπολίτευση που καταψήφισε την επιστολική ψήφο στην υπόθεση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου

Σύνταξη ΙΝ

Η ΝΔ διαμοιράζει τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, λέει η Νέα Αριστερά

Πρόκειται για ένα μείζον σκάνδαλο που ήρθε στο φως έπειτα από πλήθος καταγγελιών πολιτών, τονίζει η Νέα Αριστερά για τη φερόμενη διαρροή προσωπικών δεδομένων προς όφελος της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου

Σύνταξη ΙΝ

Υπόθεση Ασημακοπούλου: Στο μικροσκόπιο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα η φερόμενη διαρροή

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ανακοίνωσε τη διεξαγωγή έρευνας για την καταγγελλόμενη υπόθεση διαρροής email υπέρ της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου

Σύνταξη ΙΝ

Κασσελάκης: Να μην κρύβονται Μητσοτάκης, Κεραμέως πίσω από τις κωλοτούμπες της Ασημακοπούλου

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζητεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως «να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από τις ακροβατικές κωλοτούμπες της ευρωβουλεύτριας της ΝΔ»

Σύνταξη ΙΝ

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για το email της Ασημακοπούλου – Ερωτήματα για την επιστολική ψήφο

Τίθενται ερωτήματα για το κατά πόσο είναι ασφαλής ο τρόπος που θα γίνει η επιστολική ψήφος μετά τη φερόμενη διαρροή προσωπικών δεδομένων προς την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Σύνταξη ΙΝ

Αρβανίτης και Κούλογλου πάνε την Ασημακοπούλου στην Κομισιόν για την καταγγελλόμενη διαρροή δεδομένων

Κώστας Αρβανίτης και Στέλιος Κούλογλου προσφεύγουν στην Κομισιόν για τη καταγγελλόμενη διαρροή προσωπικών δεδομένων εκλογέων από το υπουργείου Εσωτερικών προς όφελος της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου

Σύνταξη ΙΝ

Υπόθεση Ασημακοπούλου: Αντιδράσεις και ερωτήσεις σε Βουλή, Κομισιόν για τη φερόμενη διαρροή προσωπικών δεδομένων

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ φέρνουν τις καταγγελίες για την παραβίαση του GDPR στη Βουλή, ο Στέλιος Κούλογλου στην Κομισιόν - Τι κοινό έχουν οι χρήστες που έλαβαν newsletter από την Ασημακοπούλου

Σύνταξη ΙΝ

Amazon: Ευρωπαϊκό χαστούκι 746 εκατ. ευρώ για παραβάσεις GDPR

Το πρόστιμο επιβλήθηκε από την Εθνική Επιτροπή του Λουξεμβούργου, όπου βρίσκονται τα ευρωπαϊκά κεντρικά γραφεία της εταιρείας, με την αιτιολογία πως παραβιάστηκε η νομοθεσία GDPR περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων

Σύνταξη ΙΝ

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 28 Μαϊου 2024